[]

YDS Deneme Kitabı Önerebilir Misiniz?

Sınav formatında hazırlanmış deneme sınavlarına bakıyorum. Siz hangi yayınevini tavsiye edersiniz?

Kriter şur; zorluk derecesi gerçek sınava yakın olsun. Bu denemelerden alınan puan gerçek sınav için de bir ölçüt olsun. Yani amaç gubidik kandırmacalı cevaplarla zor sormak değil; gerçeğe yakınlık.

Epey gezindim internette ama budur diyebileceği çıkmadı. Lafı uzatmayayım sizler ne dersiniz? Beğendiğiniz böyle bir deneme kitabı var mı?

 
eski soruları tavsiye ederim. internette hepsi var aratırsan.


  • rakicandir  (07.06.16 09:22:00) 
Eski sorular+1 ve akin yayinlari. Ilk sinava sadece akin'in sinav teknikleri ile calisip 87(?) aldim. Ikinci defa girisimde sadece eski sorulari cozup zayif oldugum konulari tekrar calistim ve 96,25 aldim. Genelde ayni konular/soru tipleri cikiyor. Belli basli seyleri sormak zorundalar. Siz de koru korune calismak yerine bunlarda yanlis yapma olasiliginizi sifira yaklastirirsaniz en azindan belirli bir puanin altina dusmezsiniz. Mesela while/whereas kullanimini anlamak icin kpds-yds demedim ne bulursam cozdum. Sinavda da o soruda cok zorlanmadim.
Simdiden kolay gelsin ve basarilar!

  • ganbatte  (07.06.16 11:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.