[]

Fırının bağlantı noktasınd vana yok sorun olur mu?

Yeni bir eve taşındım ve fırın aldım yenice servis bağlamaya gelmiş ben yokken anneme vana olmalıydı burda va demişler sonra da neyse deyip takmışlar bağlantı borusunu... Sorun olur mu? İçime kurt düştü şimdi




 
normalde fırına giden doğalgaz borusunun üzerinde vana olması zorunlu tutuluyor.
aniden gazı kesebilmek için bir güvenlik önlemi olarak. olsa daha güvenli olur tabi, ama bir sorun olduğunda ana vanadan da kesebilirsiniz gazı.
doğalgaz yetkilileri gelmediği sürece, ki özel bir durum yoksa gelmezler, bir sıkıntı olmaz.
ben de yeni taşındım, aynı şekilde doğalgaz bağlantısını yaptırırken aynı şeyleri söyledi servis. hatta sonra doğalgaz yetkilileri de geldi, ama dışardaki sayaçtan sorunu halledip gittiler. yani yetkililerle bir sıkıntı olmadı.
ama güvenlik olarak diyorsanız, bu konuda tam bilgili olmamakla birlikte, vana olsa nispeten daha iyi olur diye düşünüyorum. siz yine de en azından evdekileri bir gaz sorununda doğrudan sayacın yanındaki ana vanayı kapatmaları yönünde bilgilendirin derim.
tekrar belirteyim: ben konuya teknik olarak hakim olmayan biriyim.
  • on bir  (07.06.16 03:02:19) 
Vana olması gerek. En kısa sürede bi vana taktırın.


  • Goddard  (07.06.16 08:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.