[]

THY neden Balkanlar için reklam yapiyor?

4mevsimbalkanlar.com

balkanlara biz yolculuk yapınca ülkenin ne karı olacak ki, bunun boyboy reklamını yapıyorlar ?


 
sen balkanlar'a uçtukça thy para kazanacak? ülkenin kazancıyla bir ilgisi yok ki adam kendisi için reklam yapıyor.


  • in vino veritas  (06.06.16 23:17:29) 
Balkanlarda Osmanlı izleri var. Milletin direkt İngiltere, Almanya görmek istemesi yerine önce kendi kültür çevresini tanıması daha iyi. THY de fırsat sunuyor işte.


  • dissendium  (06.06.16 23:21:44) 
havayolu firması herkes evinde otursun diye mi reklam yapsın bro?


  • Ufuk  (06.06.16 23:23:12) 
diger avrupa sehirleri icin de reklam yapmalari Greek benzene sekilde, Paris'i, venedik'i, Barcelona's ovup ovup bitiremedigi TV reklamlarini gordunuz mu?

amac eger yolculardan para kazanmak ise bu ulkelere yolculuk yapildikca da para kazanacaklari icin bu reklamlari da yapmalari gerek oyle degil mi?
  • scars dont fade  (06.06.16 23:26:46) 
Her reklami yapamaz.

Avusturya'da su an afrika'yi reklam yapiyor mesela.
Daha once hindistan'i yapiyordu.
Tatil mevsimi geliyor, cogu kisinin vize problemi var. balkanlari yapmak cok akillica.
  • kuehles blondes  (06.06.16 23:30:34) 
@scars dont fade

www.facebook.com

bunu yapan da momondo

özellikle bu yerleri ziyaret edecek misiniz, etmeyi düşünür müsünüz diye de soruyorlar videoda. insan önce aidiyet hissettiği yerleri gezmek ister. türk insanı da yoğunluklu olarak o bölgelerle bir bağ kurmuş ve bunu kullanıyorlar.
  • la rana  (06.06.16 23:31:40) 
orta avrupa destinasyonları zaten her zaman popüler, balkanlarda yogunluk daha az. vizesiz olmasından mutevellit oraya ilgi cekmeye calısıyor.


  • galandar kostumu  (06.06.16 23:39:29) 
vizesiz seyahat varsa evet buralar tercih edilebilir.

ama "aidiyet" falan filan yalan. insan farklı kültürleri gormek için tatile çıkar eğer kültür turizmi yapıyorsa, aynı kültür vs. gerçekçi değil. ancak vize sorunu yaşayanlar oraları da mecburen tercih ediyordur. insanlar zaten bıkmış Ortadoğu ve Osmanlı kültüründen, bir de para mı verecekler aynı deneyimleri yaşamak icin?
  • scars dont fade  (06.06.16 23:39:37) 
adam eline almıış giden turist sayısını, uçak doluluk oranlarını, herkes zaten barcelonanın parisin farkındayken buradaki seferleri doldurayım bari demiştir.

Ne karı olacak nasıl bir soru ya asdfasdf. Yarın da barcelona reklamı yapar neden Paris değil barceelona dersiniz sdfmklsd.
  • Mcfly  (06.06.16 23:48:02) 
yeni parkur vardır, ya da o parkuru hızlandırmak istiyordur. ondan balkana ağırlık verek gardaşlar demiş olabilirler.


  • cekilmis gayfe  (07.06.16 00:00:10) 
sağlam saçmalıyorsun. adamlar öküz yüküyle para bağlıyor bu işe. adam yerine koyup cevap verince de beğenmiyorsun.

tamamen subjektif şeylerle geliyorsun. "insanlar zaten bıkmış Ortadoğu ve Osmanlı kültüründen" diyorsun. ya sen başka ülkede yaşıyorsun ya da çok fena izole olmuşsun toplumdan. osmanlı hayranlığı zirve yaptı haberin olsun.

al bi google aramasıyla hemen böyle bişey çıktı. scholarworks.umass.edu

sadece conclusion bölümünü okusan "aidiyet" ile destinasyon ilişkisine dair bişey kaparsın.
  • la rana  (07.06.16 00:04:16 ~ 00:45:31) 
çünkü oralara uçan pek fazla firma yok ve thy büyük bir market hacmine sahip olma peşinde oralarda da.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.06.16 00:12:05) 
@scars dont fade, insanların Osmanlı kültüründen bıktığını nereden çıkardın? Osmanlıcılık ile Osmanlı kültürünü karıştırma. Siyasetçilerin biz Osmanlı torunuyuz tavırları Osmanlıcılıktır ama her yıl binlerce insan tarafından ziyaret edilen Süleymaniye Camii Osmanlı kültürüdür. Sen turistlerin İstanbul'a trafikte zaman geçirmek için geldiklerini düşünmüyorsun herhalde. İstanbul'u benden çok gezmiş, Konya'daki her bir türbede fotoğrafı olan bir İngiliz kadın profesör tanıyorum. Amerikalılar, özellikle Kanadalılar Türk kültürüne oldukça meraklılar. Balkanlarda da Osmanlı kültürünün etkisi büyük ve bu şehirlere sadece Türkler değil o dokuyu görmek isteyen turistler de gidiyor.


  • dissendium  (07.06.16 00:36:04) 
Hacı insanlar osmanlı kültürünü benimsemiyor filan demek ne derece cahilliktir yahu.

Hani milletin yarısı zaten balkan göçmeni, kürt vatandaşlarımızı saymazsak. Üstüne tonla boşnak gilan var ülkede.

Ki bir giden bir daha gitmek istiyor, poçitel sareyova, belgrat üsküp filan çok güzel yerler.

Nispeten ucuz muhteşem doğası var. Üzerine kültürel olarak yakın yerler bize.

Osmanlıcılıktam bılan olabilir bende bıktım. Ancak osmanlı kültüründen bıkmaya gelince ergen bir solcunun hezeyanları olur ancak. Osmanlı ve ortadoğu kültürü aynı dğeil, osmanlı her zaman bir üst kültür, imparatorluk kültürü olmuştur. Sikik kabile veya mezhepçilik kültürü ile karşılaştırmak veya bir tutmak seniz cehaletin.
çOkumak istersen halil inalcık ve ilber ortaylı olu biraz, en basitnden bir Osmanlı Medeniyeti var Halil hocanın ona bir bak.
  • KaraSakall  (07.06.16 03:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.