[]

Ticari Araç Kiralama

Antalya' dan İstanbul' a getirmem gereken eşyalar var. Bunun için ise Doblo ya da minibüs tarzı geniş bir araç lazım. Bu şekilde Antalya' dan alıp İstanbul' a getirip bırakabileceğim bir araç var mıdır ? Ufak arabalar için böyle uygulamalar mevcut. Fakat ticari araç için Google' da bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mıdır ? İstanbul' dan bulup geri getirebilirim ama gidiş için uçakla gitmeyi tercih ederim tabi ki. Hem daha ekonomik hem daha kısa süreceği için cazip geldi bu fikir. Ama araç kiralayacağım bir yer bulamadım ne yazık ki.




 
Garenta.com dan bahsettiginiz gibi bir arac kiralayip istanbula teslim edebilirsiniz araci. Sitede arac secerken tek yon olarak belirtmeniz gerekiyor ucret hesabi icin. Turkcell hattiniz varsa %25 de indirim var


  • lynda.com  (06.06.16 23:24:01) 
antalya'dan alıp istanbul'a bıraktığın araba için en az iki misli fiyat ödersin. havaalanındaki araç kiralama şirketlerine bak. zaten kurumsal firma değilse antalya'dan verip istanbul'a bırakamazsın.


  • cekilmis gayfe  (06.06.16 23:44:40) 
benzer bir durumda sahibinden.com'un ustalar-hizmetler bölümü işimi çok iyi gördü.
ustalar-hizmetler bölümünden nakliyecilere bakıyorsunuz ve 3-5 tanesine derdinizi mesaj atıyorsunuz fiyat istiyorsunuz. gelen fiyat üzerinden pazarlık yapıyorsunuz ve kapınızda.

adamlar sizin için kalkıp antalyadan gelmiyor. ama neredeylse her gün o taraflardan gelen araçları oluyor. bazen kamyon bazen kamyonet. toplaya toplaya geliyorlar. eşyayı yüklemek ve indirmek de onların işi. parayı da eşyanın tesliminde kapıda ödüyorsunuz. tutanakla alıyorlar tutanakla teslim ediyorlar.
  • elestirman  (07.06.16 01:10:27) 
bla bla car bak.


  • lion de la Turquie  (07.06.16 05:33:26) 
@cekilmis gayfe garenta fiyat farkı almıyor. Yanlış bilgilendirmeyin insanları.

FORD TOURNEO COURIER 1.6 L TDCI 95PS JOURNEY TITANIUM ya da benzeri 132 TL/Gün şimdi baktım.
  • lynda.com  (07.06.16 16:10:51) 
selamlar yakın zamanda araştırmıştım. aviste k sınıfı ve enterpriseda LVMD sınıfı minibüsler var. ticariden daha fazla eşya alabilir.


  • arras  (11.06.16 11:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.