[]

laptopu tamiri ne kadara mal olur?

Menteşesi çıkmış, çıkarken de dış kaplaması ekrandan ayrılmış. Artık yapıştırırlar mi, naparlar bilmiyorum. Alet çalışır vaziyette. Garanti süresi dolmadi henüz ama garanti belgesini bulamıyorum. Marka hd. Beşiktaş ya da sisli'deki teknik servislerden birine goturcem yarın. Ne kadar fiyat kesilir aşağı yukarı?




 
Hp olacak.


  • damdanakan  (06.06.16 21:51:17) 
garanti dışı bir işlem olur. 100-200 falan ateşlersin zannımca.


  • cekilmis gayfe  (06.06.16 21:53:58) 
ben buna ilaveten ekranı kırmıştım. menteşeyi mahallede ki bilgisayarcı bedavaya yaptı(sadece ekran parası aldı). masrafı yok ama çok uğraştırıyor dedi. uğraşacak birisi lazım. 50-100 arası diyorum ben.


  • belkider  (06.06.16 22:05:15 ~ 22:16:55) 
Kesinlikle birkaç yerden fiyat al ve içine sinmeyen yere bırakma bilgisayarı. İçindeki kişisel bilgileri de yok edemiyorsan da gizle, geçici olarak bir yere kopyala falan.

Güvenme o çakallara.
  • chicha  (06.06.16 22:08:03) 
www8.hp.com

İstanbul'dayim yetkili servisler bunlarmis. Laptop elimde hepsine teker teker gideyim mi? :) Cidden bilmediğinden soruyorum.
  • damdanakan  (06.06.16 22:10:52) 
Mecidiyeköy'deki servisler siteye göre yazıcı bakımı yapıyor, bilgisayar için 4. Levent veya Güneşli'ye gitmen gerekecek sanki.

Yine de emin olmak için arayıp sor istersen Mecidiyeköy'ü.
  • chicha  (06.06.16 22:24:35) 
Bana da öyle geldi. Sabahleyin teker teker arayayim.


  • damdanakan  (06.06.16 22:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.