[]

göbek eritmece vol.bilmemkaç

5 6 kilo vermek istiyorum öyle kaslı vücudum olsun niyetim yok maksat göbek erisin biraz. hatta becerebiliyosam yanlar da erisin ama o iş biraz zor. düzenli olarak şınav çekeyim diyorum kaçlık setler yapmalı romalılar bi yardım etse ya?

27E 184cm 98kg


 
184e 75 falan yakışır. daha fazla vermelisin. aklına gelen anahtar kelimeleri arat buradan biiir sürü tavsiye bulursun.

not: şınav zayıflatmaz. kas mutfakta yapılır(zayıflamada, yağ eritmede). sağlıklı protein ağırlıklı ve düzenli beslenecek iyi uyuyacaksın.
  • freetakilir  (06.06.16 19:33:12) 
Az ye.

Şınav çekerek fazla efor sarfedemezsin dolayısıyla zayıflayamazsın çünkü vücudun yeterince kalori harcamadan kolların yorulur. Zayıflamak istiyorsan koş.
  • Nox  (06.06.16 19:35:00) 
Kaç şınav çekebiliyorsun şu anda? Nizami olarak...


  • alperz  (06.06.16 19:35:42) 
ya çok pardon kekoluk edip şınav yazmışım mekik çekmek istiyorum aslında. şınavı çok fazla yapamam çünkü sol kolumda ciddi kırık var eskiden kalma ve sağ kolum kadar dayanıklı değil o yüzden boşa zaman harcamış olurum zaten şınav çeksem.

az yemeye dikkat ediyorum zaten 2 ay oldu abur cuburu da kestim kola çikolata vs gibi şeyler en minimum seviyede tüketiyorum. arada koşuya da çıkıcam bu arada bişeyler girdi araya koşamadım yoksa gün aşırı düzenli koşuyordum.

75e inmek istemiyorum açıkcası çünkü yapılıyım çok çıt kırıldım bi hal almak istemiyorum çünkü yapılı olmak yakıştırılıyo bana genellikle. hatta kız arkadaşın bu halin bile iyi kilo boyuna yakışıyo diyo da artık rahatsız olmaya başladım o yüzden vermek istiyorum.
  • KidLazer  (06.06.16 19:48:08) 
@KidLazer

mekik de zayıflatmaz zayıflamanın tek yolu aldığınız kalorinin verdiğinizden az olması. mekik çekin gene çekebildiğiniz kadar ama sadece mekik yetersiz çok efor sarfedebileceğiniz bir hareket değil çünkü. Mutlaka koşmalısınız haftada 4-5 gün ve yediklerinizden sadece çikolata-kola vb vb kısmanız yetmez bütün yemeklerinizi kısacaksınız içinde çok kalori olan her şeyi.
  • Nox  (06.06.16 19:50:54) 
Az ye ve basit karbonhidratlardan uzak dur. Başka Çaresi yok. 190'ım, 72 kiloyken bile göbeğim vardı benim. Neden? şeker ve cipsten vazgeçemediğimden.


  • noluyo yaa  (06.06.16 19:57:23 ~ 19:57:58) 
aburcubur, kola falan filanı azaltmak değil hiç tüketmemen gerek. sıfır.


  • alperz  (06.06.16 20:01:00) 
konuya hakim olanlar daha iyi bilir ama interval yap derim ben.


  • kupigometa  (06.06.16 20:14:08) 
mekik hiçbir işe yaramaz, göbeği mutfakta eritirsin. kardiyo yapacaksın ve az yiyeceksin.
(bkz: hiit)

  • gaza gelen  (06.06.16 20:32:08) 
Gecen bi' yerde izledim. 2 dk kosuyorsun 1 dk dinleniyorsun. Bunu 7 kez yaptiktan sonra bitiriyorsun. Ve 2-2,5 saat sonrasina kadar yag yakmaya devam ediyormus. 185 boy 82 kiloyum. 5-6 kilo verip gobekten kurtulmak istiyorum. Bugun aksam baslayacagim buna. Umarim faydasini gorebilirim.


  • isott  (06.06.16 20:34:57) 
haftanin 3 gunu toplamda 5 km olacak sekilde kos. hic bir haftayi pas gecme ve giderek hizlanmaya calis. en gec 6 ay sonra cok rahat 9-10 kilo veriyorsun. tecrubeyle sabit.


  • bim tribi  (06.06.16 20:36:34) 
@isott ve bim tribi

interval koşuyu inceledim bahsedildiği şu: 5 km'yi sürekli koşmak dayanım kazandırıyor ancak interval olarak koşmak yağ yakımını çok daha fazla arttırıyor. gün aşırı 5km koşutuğum bir rotam zaten vardı ancak sanırım isottun dediği planı üninin stadyumunda uygulayacağım bu sefer
  • KidLazer  (06.06.16 20:44:35) 
ahahha eyvallah kawaye hesinker biradan sonra dürümler de benden o zaman sdfs :P

ya dediğim gibi benim öyle çok 80lere inmeye hevesim yok 90-93 arası gerçekten yakışıyo yani boyla orantılı olarak. bi de şöyle bişe var son 1 yıl hariç aktif olarak capoeira ile ilgileniyordum senelerdir. o yüzden bacakların doğal hali hergün spora gidip paso kol basan abilere takıyor. hatta son son dikkat ettim şortla dışarı çıktığımda alman hatunların kaç kez bacaklarıma baktığını gördüm sdfs

öte yandan kollar da yine capoeiranın vermiş olduğu etkiden ötürü full kaslı olmasa da kalın. bu görüntüye kaybetmek istemediğimden ya da orantısız bir "orta kısım" eklemek istemediğimden 93 civarı kalmayı planlıyorum daha önce o kilolardayken fotolarım var fena değilim yani giderim var sdfsd:)

edit: benim mantığım şu kaslı kollarım olucağına bilek güreşçileri gibi mukavemeti yüksek kollarım olsun. yani güç benim için daha önemli görüntüden öte.
  • KidLazer  (06.06.16 21:21:34 ~ 21:23:41) 
şimdi ifşa etmeyeyim ama bi arkadaşımın babası da baya ünlü bir vücut geliştirmeci. bi keresinde gayet standart kapattığı cola şişesini bıçakla keserek açmıştım:) elbetteki içi boş adamlar değil ama demek istediğim benim hiç hevesim olmadı öyle vücutlara. dayanıklı oliyim yeter zaten vücut capoeiradan alışık kısa zamanda toplar


  • KidLazer  (06.06.16 23:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.