[]

Aof İşletme mi zor İktisat mı ?

Merhaba,

"ikinci üniversite" hedesi ile 4 sene açıktan okumak istiyorum.Benim için bölümün "kolay" olması önemli ziraa çalışıyorum , vakit az.

İki bölüm belirledim ; işletme ve iktisat.Ama ikisi arasında karar veremedim.Kimi iktisat daha kolaydır diyor kimi işletmede eşek bağlasan mezun olur diyor.

Görüşleriniz ?

Teşekkürler.

Dipnot : Bu sıra çok soru soruyorum , kusura bakmayın.

 
işletme, sözeli daha bol. Kendi başına daha kolay kavrarsın.


  • khan shabbir  (18.11.09 11:05:07) 
iktisat daha zordur.


  • antropomorfik  (18.11.09 11:05:42 ~ 11:06:08) 
kim diyor, ''eşşegi baglasan işletmeden mezun oluyor'' diye? işletme 3. sınıfın dersleri cok zor. hele ki, örgün bir egitim almadıgın, acık'dan okudugun icin, daha da zor. bütünleme sınavından bile anamızı aglattılar. iki dersi zor verebilirdim. Dostum aslında, bölüm secme işin, birazda seninle alakalı. Sen ne yapmak istiyor? nerede durmak istiyorsun önce onu bir netleştir kafanda. ben ikdisat oku desem, ikdisat mı okuyacaksın?


  • claimer  (18.11.09 11:08:27) 
Aof'e çok yabancıyım.Soru içinde bir soru daha sorayım."Her sene daha önce çıkmış sorular çıkıyor , soruları ezberle sınavı geç" diyor bir arkadaş.Var mı aslı astarı ?


  • erginsak  (18.11.09 11:53:01) 
şahsi kanaatim soru ezberleyerek sınav geçilmez. Konuyu hiç bilmeden cevapları ezberleme yöntemine gidersen sınavda şıklar arasında ikileme düşersin ama konuyu çalışıp son 4 yılın çıkmış sorularını çözersen sınavı %90 geçersin.


  • khan shabbir  (18.11.09 12:13:43) 
iktisat daha kolaydır. İşletme 3. sınıfta maliyet muhasebesi ile finansal analiz dersleri kazıktır. Kamu Yönetimi de secebileceğiniz en kolay bölümdür.


  • tcyx  (18.11.09 14:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.