[]

mahkeme kararına uymayan komşu

bahçe ve yol kullanımı ile ilgili sorun yaşadık. mahkeme bahçe ve yolun müşterek olduğunu söylemesine rağmen alt komşu beni geçirmemeye çalışmaya ve saldırmaya devam ediyor. kime şikayet edicez? polis demeyin lütfen defalarca gittim hiç bir şey olmadı.




 
olayın ayrıntısını tam anlamadım da mahkeme kararı varsa neye karışıyor ki? camının önünden falan geçmene mi kızıyor?

ben her söylendiğinde suratına bakıp güler geçerim. hatta "lol bye bitch" derim.
  • nathanieltroy  (06.06.16 14:00:05) 
@nath adam bura benim bahçem geçirmem diyor. tırmıkla önüme çıkıyor her sabah. küfür ediyor. daha önce hakaretten davamız oldu para cezası oldu. bahçe kapısına kilit takmış onu kırdım. mahkeme beni haklı buldu. her gün aynı tantana. dövsem elimde kalacak.


  • optum kib bye  (06.06.16 14:19:52) 
Hey allahım ne manyaklar var ya. Geçsen noolurmuş yani,müşterek alan sonuçta. Ya taşınıp gidicen ya da temiz bir dayak atıcan. Tırmıkla üstüne yürümek ne ya!


  • old possum  (06.06.16 14:23:37) 
Ben olsam sağlam bi döverdim o tırmığı da götüne sokardım.


  • Nox  (06.06.16 14:30:16) 
avukatımın kişiyle konusmasını sağlar bir güzel tehdit ederdim aba altından.


  • anonymice  (06.06.16 14:41:18) 
Kusura bakmayın ama hala bu ülkeden adalet beklemeniz beni biraz güldürdü. İstediğin kadar polise git istediğin kadar mahkemeye ver hiç bir şey olmaz. Mahkeme müşterek demiş adamda uymuyorum demiş ve uymamış sonuç ? hiç bir şey. Ya dövücen, yada öyle mahkeme polis filan uğraşmıcan norveçmi burası, burası türkiye.


  • ötekitarafabiöğrenci  (06.06.16 15:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.