[]

Havuza işemek

Bunun mit olmadığını biliyorum. Küçükken Pete & Pete 'de izleyince bu sarı iz olayından dolayı kafam rahatlamıştı hani biri işerse izi belli olacak diye. Hani deniz, okyanus falan neyse, küçükken benim de denizde işemişliğim var da kocaman su kütlesi ve muazzam bir akım var sonuçta ve içindeki canlılar da boşaltım sistemi suda çözülme ile biten sistemli ama havuz öyle değil. Tam tersi hatta. Çok iğrenç geliyor. Tabii bir keresinde denizde yüzen dışkı da gördüm, hadi işemek neyse de sıçmak tabii ki kötü.

Şimdi South Park, Pete&Pete, başka dizi ve filmler başta olmak üzere genderless bathroom (cinsiyetsiz tuvalet) üzerine capsler falan derken baktım baya baya yaygın olay. Hani bir havuzda ayda yılda 1 2 vak'a meydana gelse neyse umumi tuvalet modunda gibi anlatılıyor havuzlar.

Siz işiyor musunuz deyip, "ya benim bir arkadaş yapıyor" goygoyuna mahal vermeden sorayım, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yaygın bir olay mı bu?

 
derdin buysa girme.

oldukca entellektüel birikimli, disardan baksan adam sanacagin bir arkadasim, havuza gitmeden evvel tuvalete girmemi garipsemisti. niye lan, zaten havuza girecegiz?

30 snlik dumur ve sonrasinda abi ben zaten hastayim girmeyeyim üsütürüm demek ve topuklamak.
  • Silesius  (06.06.16 10:45:51) 
denize işiyorum havuza işemiyorum. havuza girdiysem ev yakın oluyor zaten eve çıkarım.


  • freetakilir  (06.06.16 10:49:28) 
Üniversitedeki havuza idrar tahlili sonrasında girilebiliyordu. Bir de monitörde sürekli suyun temizlik değerleri yazıyordu. O yüzden oraya giriyordum. Onun haricinde havuza girmeyi tercih etmiyorum. Bence bunu yapanların sayısı çok fazla. Ben ne zaman suda hareketsiz birini görsem direkt bu işiyor derim.


  • dissendium  (06.06.16 10:51:29) 
Havuza işemem.. Havuza işemek hakkaten sidik havuzunda yüzmek demek. Bi zahmet tuvalete gitsin diyeceğim ama gitmiyorlar işte :/


  • lcha  (06.06.16 10:51:44) 
havuza işemiyorum, denize de işemiyorum; klasik işeme halinden farklı olduğu için tuhaf geliyor. bir keresinde tuvalet hayli uzak ve kum çok sıcak olduğu için işiyim demiştim, hayli rahatsız olmuştum.

sidik öööyle çok pis bişey değil yalnız, havuzda daha tehlikeli şeyler olabiliyor. birinin azıcık saldığı çişli havuzda bulunmayı çok sorun etmem, sonra duş alıyorum nasıl olsa.
  • baba jo  (06.06.16 10:56:50 ~ 10:57:19) 
Kankacim balik adam kiyafeti varya,onu giydigimizde icine isiyoruz.valla bak .isinma yolu bu:)

Denize iserim,havuza mumkunse girmem ,girdiysemde isemem.
  • duptıs  (06.06.16 10:58:15) 
ben de denize işerim ama havuza işemem. fikir olarak da iğrenç geliyor sidikli havuzda bulunmak. birlikte girdiğim eşin dostun işemeyeceğine de eminim.

öte yandan sidik o kadar da pis bir şey olmasa gerek. fikir olarak iğrenç sadece.
  • nigeo  (06.06.16 10:58:53) 
denize işerim havuza işemem zaten yakında tuvalet oluyor tabi tuvalet çok çok pisse havuza işerim.


  • Nox  (06.06.16 11:00:30) 
havuza isemem, iseme mevzusu yuzunden mumkun oldugunca havuzdan uzak duruyorum.


  • gokhlayeh  (06.06.16 11:05:41) 
İdrar denilen olay tazeyken öööyle o kadar da pis bir şey değil ama pis elbette ve çok hızlı bakteri üretebilen bir sıvı haliyle büyük miktarlarda olduğunda ve durağan ve hacimce küçük suda olduğunda baya bir iğrenç fikir olarak da içerik olarak da. Duş alıyorum geçiyor diye bakmamak lazım. Deri yolu ile emilim dışında ağza ve/veya buruna kaçan su da var sonuçta.

@duptıs zaten denizde gidip tenhada işeyeni falan kabullendim dedim ya benim soru havuz üzerine :)
  • nawar  (06.06.16 11:10:54) 
Aynı sebepten ve biraz daha fazlası yüzünden mümkün olduğunca havuza girmiyorum. Özellikle çocukların çok bulunduğu ortamda ayağımı bile sokmam. Bir de sadece bu mevzu değil; başka şeyler yüzünden de pek steril gelmiyor. Spor salonunda bile duş almadan, bone takmadan girmek yasak. Günde 3 kere kontrol ediliyor, yok yine de içim rahat etmiyor ki normalde havuzda yüzmeyı severdim.

Duptis'in söylediği mevzu yuzunden de geçen sene çok istememe rağmen dalış yapmaktan vazgeçtim. Milletin cisini yaptığı, tukurdugü kıyafetleri gözlükleri kullanmam dedim. İçimde kaldı biraz ama olsun.
  • fraise  (06.06.16 11:39:17) 
aynı soruyu ben de çok düşündüm. çünkü ne zaman havuza girsem vajinam mikrop kapıyordu. ciddi sıkıntılar yaşamıyordum ama sonuçta hastalanıyordum. artık girmek istemiyorum hiç havuza, çok temiz olduğundan emin olmadığım sürece de girmeyeceğim. neyse benim cevabım havuza küçükken bir kere işemiştim sonra çok iğrenmiştim bir daha yapmadım. Ama denize çatır çutur işerim. O hissi de çok severim ^^ Muhtemelen çocukların olduğu havuzlar hep sidikli.


  • p girl  (06.06.16 11:50:25) 
havuz icindeki sular sürekli devir daim sistemiyle degisiyor, icinde klor neyim bin bir türlü kimyasal var zaten.
cok fazla havuza giren bi insan degilim ama girince iserim. cünkü baskalari da isiyor. bu Kadar hijyen manyagi olmaya gerek yok.

  • pilav  (06.06.16 13:53:26) 
@Safepassage onları biliyorum zaten. Eğer iç çamaşırları ile girmiyorlarsa (ki işe garantiye almak için slip mayo giydirilir bir çok havuzda. Malum şort mayo içine külot giyeni tespit edemiyorsun. İşte bu noktada kimyasallara güveniyoruz sonuçta ppm düşük oluyor onda. Öte yandan işeme konusu ppm'den çıkıp cl hatta litre hesabına giriyor. Tabii kıl konusu için yapacak bir şey yok.

@Pilav hepimiz en azından orta okula kadar okumuş insanlarız diye düşünüyorum, boşaltma-doldurma, arındırma, kimyasal oranı, sınırlar konusuna girmeden basit havuz problemi çözmek bile o devrin bu konuda yetersiz olduğunu gösterir bence.
  • nawar  (06.06.16 14:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.