[]

evakrbdk dövme konusu

bu arkadaşa dövme yaptıran oldu mu hiç? fiyatları nasıldır? instagramda 130k takipçisi olunca abartıdır diye düşündüm fiyatları.

www.instagram.com


 
Ankaradan istanbula göçen Eva mı acaba? Eger oysa ankarada çok öveni vardı.


  • yahveyire  (06.06.16 01:08:05) 
Fiyatlar konusunda fikrim yok ama çok pahalı gelirse ve çok parayı gözden çıkaracak olursan Pietro Sedda'yı da düşün derim. Milano'da ama İstanbul'a da gelip gidiyor.

@pietrosedda
  • la rana  (06.06.16 01:17:04) 
2 hafta önce mail attım kendilerine cevap yazmadı


  • hononu  (06.06.16 01:30:20) 
eva'dan dövmem yok ama takipteyim, başarılı bir arkadaş bence. fiyatı yaptıracağınız dövmeye göre de değişir ama çok olması yüksek ihtimal. fikir vermesi açısından; bir ay falan önce istanbul'un yine gözde dövmecilerinden birinden fiyat aldım ben mesela, basit de bir çizim için 800 tl gibi bir fiyat verdi (biçem sinik).


  • asisamus  (06.06.16 01:36:29) 
Ben yaptırmıştım 5*5, turna kuşu watercolor direkt kapısından içeri girdim olur mu dedim şimdi dedim olur dedi yaptı 300 lira vermiştim iki yıl oluyor.
Birkaç dövmem var, en mutlusu bu, çok da güzel yaptı yani memnunum.

  • kullanıcıadımbuolsun  (06.06.16 03:01:16 ~ 03:54:10) 
O yuvarlak dövmelerin işçiliği çok. Güzeller ama geçici moda, çok patladı dünyada. Boya kalitesi iyi görünüyor ama. Bence yüksektir fiyatı


  • hasmetizm 2046  (06.06.16 07:47:28) 
2 dövmem de kendisinden.
ankaradayken fiyatları baya baya normaldi. istanbula taşınınca uçmuştur diye tahmin ediyorum.

  • interview with the vampire  (06.06.16 08:15:20) 
bende uzun süredir takip ediyorum eva'yı. eva da dövme yaptıranlar dövmelerini ve fiyatlarını paylaşabilirse sevinirizzz.


  • sarlatan  (06.06.16 09:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.