[]

Bir insan Lviv'e giderse kac gun kalsin?

sb.




 
1 hafta kalınabilir.

lviv tarihi bir şehir. opera binası, ii. dünya savaşı'ndan kalma / savaşı anlatan ve diğer müzeleri, dar sokakları ve tabi ki club'larıyla birlikte 1 hafta rahat geçer.

black cat'te yemeden de dönmeyin. bir de ejderhalı bir mekân vardı, adını unuttum. orası da iyiydi. sado mazo bir kafe vardı, içeride istersen kendini kırbaçlattırıyordun garsonlara falan ajdljfkkd.

(özlemişim ya.)
  • avianthem  (06.06.16 04:08:35 ~ 04:19:18) 
şehri görmek, tüm mekanlara girip çıkmak için 4 gün gayet yeterli olur. yalnız arkadaşlarla gidilecekse, gitmişken dağıtayım ve kendimi şımartayım deniyorsa bir haftaya da uzayabilir. biz daire kiralamıştık. oranın yerlisi bir arkadaşımız vardı, kız sağolsun bizi her yere sokup çıkardı. buna rağmen üçüncü günün sonunda "ee yapacak bi şey kalmadı ki amk" havasındaydık. ben kılablara doyamadım, her gece striptiz kulübüne gidip para saçıcam, sabahtan akşama kadar uyuyup akşamdan sabaha sokakta olucam dersen bir hafta da sıkmayabilir ama dediğim gibi, lviv'in heyecanı üç, bilemedin dört gün sürer. bu sürede şehirde göremeyeceğin hiçbir şey yok. istanbul gibi devasa, kalabalık ve iğrenç bir yer olmadığı için bırak lviv'i çevresindeki şehirlere bile taksiyle (aşırı ucuz) 45-50 dakikada gidersin. biz can sıkıntısından minibüsle şehir dışındaki emlak konutları tarzı yerlere bile gitmiştik yani düşün. gopnik dostlarımızla çekirdek çitleyelim dedik ama yoktular :(


  • der meister  (06.06.16 04:18:11 ~ 04:24:02) 
prntscr.com

giden arkadaşlar 3 gün kalıp dönüyorlar. Amaca bağlı klüplerde eğlenmek mi istiyorsun yoksa tarihi mekanları gezmek mi istiyorsun yoksa ikisi birden mi dersen 4 gün yeterli olacaktır.

Hiç gitmedim gidenlerin yalancısıyım.
  • basond  (06.06.16 13:52:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.