[]

Yari/tam otomatik sanzuman araclar

Parayla rezil olmamız mi gerekiyor illa Alman grubu alalım diyoruz dsg problemi kaynıyor bloglar , mercedes bmw 100 binden aşağı değil dizel /otomatik..

Ne yapmak gerekir, yok mu arıza yapmayacak,adam akıllı senede 30bin km yapabileceğimiz dizel otomatik araç


 
Fransizlardan kesinlikle uzak dur, japonların otomatigi çift kavrama değil, biraz farklı, sürüşü de farklı, tüp takılırsa olabilir. Ben seat veya skodaya bak derim, hem vw malı, hem fiyat olarak üzmez. Leon alınabilir bi araba.


  • etna  (05.06.16 22:23:18) 
dsg sorunu ne ya? yıllardır aynı terane dönüp duruyor. dsg müthiş bir şanzımandır. 2011 yılındna beri okuyorum bu tartışmaları. vw hiç mi iyileştirme yapmadı sizce bu sistemde? yeni alacaksan ekstra +2 yıllık garanti yaptırırsın, kafan rahat olur.


  • burya  (05.06.16 23:19:53) 
dsg problemli evet ama dsg dünya çapında kaç tane satmış ve kaçında arıza çıkmış? diğer markaların yarı ve tam otomatikleri kaç adet satmış ve kaçında arıza çıkmış? bu orana kesinlikle bakmakta fayda var. 3 yıldır dsg kullanıyorum ve aracıda sert kullanıyorum yani şanzımanı epey zorlayacak şeyler. mesela manule alıp devir kesiciye girmeden kendi atıyor falan hep yük altında zorluyorum araç 42.000 km. geldi ve şanzımanda problem yok henüz.


  • gokhan atestepe  (06.06.16 01:41:38) 
psg grubunun eat6 sanzumanina bak. yeni modellerin coğunda var. c4, 308, c4cactus,508 falan diye gidiyor. yeni meganda da galiba aynı vites var. arkadaslar hem dayanikli hem az yakiyor hem ucuz. usta-parca sorunu da yok.

benzinli ya da lpgli kullanırsan honda da senin işini gorür.

yerinde olsam 308 alır 10 sene 300bin km binerim. vw grubuna da hic bulasmam...
  • babilbaligi  (06.06.16 10:34:17) 
vw servis şefinin ifadesi ile "2012 öncesi dsg'lerde %10-12'ye varan defekt oranları vardı ama sonra çözüldü" demişti.

şanzımanda sorun varsa ilk 2 yıl ortaya çıkacaktır. bence çok düşünmemek gerekir.

yeni skoda almış birisi olarak konuşuyorum. çift kavrama güzel bişeymiş. hiç kesintisiz hızlanıyor.
  • screamshot  (06.06.16 10:45:59) 
volvo


  • bryan fury  (06.06.16 11:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.