[]

Bilinçli göz kırpmak!?!?

Önce manuel nefes alma gibi bir takıntım varken o azalarak giderken, yani hahfifled şimdi böyle bir şey oluştu, tamam herkes göz kırpıyor ama ben bunun frkındayım, 2 -3 gündür sinir ediyor. Evet psikiyatriye gitmistim ve panik atak+okb teshisi konmustu, neyse ilacı kullandim 2-3 ay takintilar azalmisti simdi iyi oldun diye kendim biraktim ilaci, simdi 1-1.5 aydir iyidim 2-3 gundur anksiyete ve okb yine geldi, otomatik yapilan aktiviteleri bir anda manuele aliyorum. Belki komik gelebilir size ama iste




 
ilacı bırakırsan geri gelir tabi çok normal.


  • sta  (05.06.16 18:48:18) 
Bir kadın vardı geçenlerde göz kırparak helikopterlere sinyal verdiğini falan düşünüyordu. Sanırım şizofrendi. Bunlar size komik gelebilir ama zamanla bu davranışlara çeşitli anlamlar yükleyebilirsiniz ve durumunuz kötüye gidebilir. OKB sahibi hastaların şizofreniye gittiğiyle ilgili kesin bir şey okumadım ama kafanıza göre ilaç bırakmamalısınız. İlaç kullanırken terapi görmeniz sorunların geri dönmesini engelleyebilir.


  • dissendium  (05.06.16 19:01:29) 
inatlaşma tikinle zamanla unutursun.


  • kelepir  (05.06.16 19:02:34) 
Okb yse on dkda geçmez. Terapi lazım bi de, sırf ilaçla olacak iş değil. Bi de yenilmez, iyileştirilemez bi şey değil. Sekiz sene okbli gezindim, simdi tik yok son beş altı yıldır.


  • damdanakan  (05.06.16 19:09:45) 
@damdanakan insalah, psikiyatri psikologa falan yonlendirmedi ama ilac vermisti kullandigim zaman rahattim,

@kelepir o nasil bir sey
  • le fantome de l opera  (05.06.16 23:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.