[]

Arsa alt sat yapmak

Arsa alıp satarak 200 u bir yılda 3 e 4 e katlayanları duyuyoruz.
Tekirdağ birara iyiymiş fln. Nasıl oluyor bu işler nereden başlamak lazım?

Babam araba alıp satıyor bazen 6 ay hiç satılmıyor araba. Arsa okadar çabuk satılan birsey mi?

 
arsa uzun yıllarda para getirir bir yılda o paranın gelmesi piyango yada adam sıkıyor işte.


  • dedim dedim de kime dedim  (05.06.16 14:34:47) 
doğru yerde doğru zamanda olman lazım. çok iyi çevre ve bilen, dost birilerinden de öneri alman gerekiyor. doğrudur, bundan 1 yıl önce 8-10 bin lira civarı olan arsalar şu an 25 bin liralara satılıyor. bir yıldan az sürede iki katına ve çok daha fazla fiyatlara fırlayan bölgeler var. Bu bölgeleri bilmek, mantıklı yatırım yapmak gerekiyor. 200'ü bir yılda belki dörde katlayamazsın ama mantıklı yatırımla çok rahat bir şekilde ikiye ve biraz daha üstüne katlayabilirsin.


  • pillimiyango  (05.06.16 14:41:02) 
bana bu oranlar mantıklı gelmiyor. yapıyorum diyen insan da yalan söylüyordur ya da ciddi bağlantıları vardır. ha 40 yılda 1 denk gelir o ayrı. ama her yıl düzenli olarak bu oranda kazanılmaz. düşünün mesela. 100 bin lira var. her yıl değil 3 e,düzenli olarak 2 ye bile katlasanız 10 yıl olmadan milyoner olursunuz.


  • tute  (05.06.16 14:51:50) 
yalan o hikayeler.

2008de şehrin gelişim bölgesinden aldığımız arsa şu an sadece 2.4 katı ediyor.
  • la rana  (05.06.16 15:38:16) 
daha önce birkaç kez yazmıştım böyle soru soran arkadaşlara. parsel emlak, diye sahibinden veya google'dan aratabilirsiniz. ben 10 bin tl'ye aldığım yeri 6 ay sonra 20'e döndürdüm. sonrasında toplam 40 binlik iki ayrı yer aldım. 6 ay doluyor. 80 bin'e ikisinin satılmasını bekliyorum şu an. ben tek değilim bunu yapan. benimle birlikte 4-5 arkadaşım daha bu şekilde yaptı yatırımlarını. pişman olan olmadı daha. kimi daha geç gidiyor kimi daha erken. yerler bilecik'ye. ceviz-kiraz bahçesi de oluyor. şirket sahibi de bir arkadaşımın eniştesi zaten.


  • pomolilik  (05.06.16 16:05:41) 
kısa sürede kazandıracak arsalara sizin haberin olmadan zaten o işi yapanlar hemen çöküyorlar o bölgeye. siz de bu işte olmadığınızı düşünerek uzun vaadeli düşünürseniz neden olmasın


  • gokhan atestepe  (06.06.16 01:55:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.