[]

Yarım bir insan olmak

ne herhangi bir şeye çok iyi seviyede yeteneğim var ne de yeteneksizim,

ne çok kültürlüyüm ne kültürsüzün tekiyim,

ne iyi görünümlüyüm ne tipsizim,

akademik anlamda ne başarılıyım ne başarısızım,

sosyal yeteneklerim ne çok iyi ne çok kötü,

çevremdeki insanlar beni ne sever ne sevmez (bu madde umrumda değil),

ne geleceğe bakabilirim ne geçmişi düşünmekten vazgeçebilirim,

insanlarla tanışmaya çaba gösterdiğim halde, sürekli olarak başka insanlara uyum sağlamaya çalıştığım halde yalnızım. telefonumu annem hariç en son kim ne zaman aradı bilmiyorum. hayatımın çok kısa bir döneminde yalnızlık hissetmemiştim, o da çok şans eseri gerçekleşmişti ve geçti gitti.

hobilerim olduğu halde deli gibi sıkılıyorum bazen sinirden ağlayacak kadar.

nasıl geçer bu hayat?

edit: yargıla demedim, paylaşmak istediğin düşüncen varsa paylaş. tembel biri değilim, lise yıllarımda her yaz çalıştım üniversitede de geçen yıla kadar part time işlerde çalıştım.

 
Böyle tembellikle geçer.


  • alperz  (05.06.16 13:44:09) 
modern çağın sorunu bu. o kadar çok şeye bölünüyoruz ki çağı yakalamak adına. adapte olmamız cok zor. sana özgü bi durum değil yani. genelimiz böyle. önce şu yazdıgın maddelerin sonuna öyle olmak zorunda da değilimi ekle. cunku az önce bahsettiğim sorun insanı sanki öyle olmak zorundaymış gibi hissettiriyp. buna kapılma. relax.


  • slalom  (05.06.16 13:53:11) 
Hiçbir şeyi tam yapamamak, hiçbir şeye yetememek, yetisememek bu çağın hastalığı +1

Amy filminde, winehouse öldükten sonra birlikte çalıştığı ünlü bir caz sanatçısı şunları söylüyordu: "Aslında biraz daha sabretseydi, hayat ona gitmesi gereken yolu gosterirdi." Ben çok etkilendim bu sözden. Hayatın bana izlemem gereken yolu göstermesini umut ediyorum. Senin için de aynini umuyorum.
  • damdanakan  (05.06.16 14:03:10) 
Bu saydiklarinla ilgili ne olursa tam hissedeceksin peki? Bence bunun bir ölcütü yok. Hangi konuda ne kadar iyi olursan ol asla tam hissedemezsin ki. Hep bir seyler eksikmis gibi gelecek.

Yalnizlik konusu seni mutsuz ediyorsa belki onun icin bir seyler yapabilirsin. Bana asıl sorun o gibi geldi. Cunku basarilarin, yaptigin guzel seyler, hobilerin, kulturun, birikimin seni ne kadar tatmin ederse etsin bunlari birileriyle paylasma ihtiyaci hissedebilirsin. Bu paylasimi gerceklestiremeyince de o tam olma duygusu eksik kaliyor haliyle. Insan ne kadar kendi kendine yetebilmeli desek de onaylanma, takdir edilme sevilme begenilme ihtiyacimiz var. Bence bu yuzden yalnizligin uzerine gidebilirsin.
  • aquarium  (05.06.16 15:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.