[]

ziraat bankasında çalışan (annesi babası akrabası çalışsa da olur)

benm bi hesabım var ama bunu kontrol etmek için bankaya gitmeye hiç vaktim yok. sabah 7 akşam 8 işteyim. hesap no mu versem bana para yatmış ya da yatmamş diebilcek birisine ihtyacm var. rentts at gmail com dan ya da sözlükten ya da bu duyurunun altından ulaşrsanız çok minnettar kalırım.




 
ne suçu olablr ki?


  • rentts  (17.11.09 22:39:47) 
suc olmayabilir ama bilgi vermeleri etik değildir , zaten normal banka çalışanı hesap numaranızı aldıktan sonra bilgilerinizi teyit etmek isteyecektir , bilgiler örtüşmez ise size hesap hakkında herhangi bir bilgi vermez , vermemelidir.


  • JD  (17.11.09 23:33:37) 
o zaman o da suca tesvikten suclu sayilsin


  • cosmicgadin  (18.11.09 10:59:53) 
vay anasını arkadaş millet bankaları hortumluyo o suç değil biz kendi hesabımıza bakmaya çalşnca suçlu oluoruz. burda suça teşvk eden varsa o da devlettir hayvan gibi doldurup şubeleri ondan sonra benden o şubeye gidip işlem yapmamı beklemesi zaten ayrı bi saçmalık. o kadar kalabalkta ben domz gribi olup ölürsem nolcak? amerkada olsa o bankaya öyle bi tazmnat davası açlır ki ağlarlar. ama burası trkye rögara düşüp kadının çocuğu ölüyo suçlu kadın oluyo, nie? çocuğunun elini sıkı tutmadığı için. peki burdan şöyle bi sonuca varamaz mıyız "burası öyle siktiriboktan bi ülke ki sokakta yürürken çocuğunu beline bağlamazsan her an ölebilir" yani "devlet asli görevi olan vatandaşının canını, sağlığını koruma görevini yerine getirememekte ve aciz kalmakta" asli görevini yapmayan bi devletin vatandaşıyız. ne mutlu türküm diyene.


  • rentts  (18.11.09 11:23:43 ~ 11:25:11) 
domuz gribi olup ölmemeniz için telefon bankacılığı diye birşey keşfetmiş ziraat bankası 444 00 00


  • murtilli  (18.11.09 11:42:03) 
derdime derman olmayan cevaba ne diye tick atayım.


  • rentts  (22.11.09 11:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.