[]

Geç olsa da game of thrones'a başladım.

Hiç başlamamışlar için spoiler içerir..


Bu gece olmadı en geç yarın ilk sezon bitecek ama çok spoiler yemişim :( yani khalesiyi kurtaran ejderhalar, jon snow ve lord starkın ölümü. Ne bileyim birkaç olay daha var. Neden var bu spoilercılar?
Her şeye rağmen çok kaliteli. Bu kadar geç kaldığım için üzgünüm.

 
kitabi okuyordum. diziyi izlemiyordum cünkü kitaplari oldukca güzel, hayal gücümle canlandirip sonra izlemeyi seviyorum. ufakken harry potterlari filmden evvel okuduguma cok memnundum mesela. lotr da öyle olmustu benim icin. neyse.

daha öldügünü bilmedigim bir karakterin, ölümden döndügünü bana söyledi bir arkadas.

diziyi izlemedim, 3. kitaptayim dememin üzerinden yaklasik 10 sn gecmisken.

fuck them all.

salla, kafana göre yardir. ciddiye alma, cok düsünüp hatirlama.

ha bir de bu tar sorularin olmazsa olmaz bitis notudur: dumbledore ölüyor.
  • Silesius  (04.06.16 23:32:15) 
sen ne yaptin simdi bana spoiler verdin


  • partizan  (04.06.16 23:32:59) 
@partizan afssada harbi öyle oldu ya la
Dur not edeyim :D

  • six packsiz  (04.06.16 23:34:31) 
abi dizide ölmeyen bi şey yok zaten, bu kadar zaman geçmiş spoiler yemen kaçınılmaz. yine de keyif alırsın, izlemek istiyosan canını sıkma yardır gitsin. ne olacağını bilsen bile keyifle izlersin, merak etme. ha öte yandan ben 5 sezon izlemiş birisi olarak 6'ya hala başlamadım çünkü çok sıkıldım. diyalog dizisi diyorlar, eyvallah ben de zaten her an kavga dövüş beklemiyorum ama bir bok olmuyor ya. 8-10 bölüm çekiyorlar, sonra iki sene hiçbir şey yok. geliyorlar, hop aynı terane, yine bitti. bu nedir aq. eskisi gibi tat vermiyor, sıkılıyorum. fak dis şit.


  • der meister  (04.06.16 23:35:19) 
Ben de hemen son sezona gelip milletle biraz tartışmak istiyorum diziyi aslında. Birde hodor muhabbeti dönüyor onu hiç kurcalamıyorum adını duyunca kapatıyorum sayfayı :D


  • six packsiz  (04.06.16 23:37:56) 
ben de cok gec basladim, ilk ciktiginda cok baymisti devam edememistim. simdi sezon 1-2de yine zar zor bitirdim ama 3-4 daha iyi geciyor gibi. 5-6 nasil olcak acep??

gercekten diyalog dizisi ama cok guzel o acidan
  • galandar kostumu  (04.06.16 23:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.