[]

Bebek oyun halisi

2.5 aylik sipam icin onerebileceginiz oyun halisi var mi? Cingiraklarin yuzune bakmiyor uyumadigi zamanlarda ki bu epey uzun bir sure kucakta kalmak istiyor belki bu hali ilgisini ceker de babayla beraber yaptigimiz kol kaslarini eritiriz:)




 
Merhaba. Yegenime almistik sanirim e bebekten. Maymunu var carpinca sarki caliyor, degisik hayvanli figurleri var rengarenk bebisin ilgisini cekiyor. Tavsiye ederim. Saglikli uzun omru olsun insallah.


  • who cares wins  (04.06.16 17:37:29) 
www.e-bebek.com
ben dün bundan sipariş ettim. bizim çocuk daha doğmadığı için bi yorum yapamıcam ama yazılan yorumlar hep olumluydu :)

  • sta  (04.06.16 17:43:55) 
www.e-bebek.com
Biz 6 aydan sonra da piyanosunu kullanır diye bundan aldık. Üzerinde epey vakit geçirdi. Bizim kız çok gazlı değil ama gazlı bir bebekse ayaklarıyla piyanoya vurması gaz çıkarmasına da yardımcı olabilir.
Keyifle büyüsün bebeğiniz.
  • pop art  (04.06.16 18:02:54) 
size tavsiyem çevrenizdeki bebekleri büyümüş insanlara sormanız. bizim ailede böyle şeyleri, kıyafetleri, oyuncakları en az 3-4 çocuk kullanıyor nesilden nesile geçiyor :) ufak kuzenlerim o yaşı geçmiş olsaydı ben size hediye edebilirdim, şansınıza küsün :d


  • golgi aygıtı  (04.06.16 18:15:18) 
Ben tiny love'inkilerden almistim ama simdiki aklim olsa almazdim

Cok karmasik geliyordu oglana. Ustunde bi suru oyuncak vardi ama 1 tanesiyle ancak ilgileniyordu. Fazla renkli fazla karmasik. Normal ev aletlerine olan ilgisini kesfettikten sonra buyuk oyuncaklari kaldirdik. Simdi de etrafta oyuncak namina babaannesinin aldigi bilgisayar, telli ikea'dan alinma gecirmeli sey ve ahsap bloklar var. kalanlar ya kitap ya da mutfak malzemesi bi de mandal :p

UUn yazdim galiba ama ben oyubcakci olsam daha basit oyuncaklar yapardim
  • la noix  (04.06.16 20:11:50) 
www.imaginarium.com.tr

Şuna bir bakmanızı tavsiye ediyorum.

Bir de örtü uzun zaman kullanılıyor. Özellikle 1-2 yıl sonra boya bile yapabilirsiniz üzerinde. Makinede yıkayabilirsiniz örtünüzü. Ama yine de bakın kullanım talimatlarına. 30 ya da 20 derece falan yıkanıyor. Eğer boya lekeleri çıkmazsa normal deterjan atın. Sonra durulama sayısını artırın. Sıktırmaya vermeyin. Makinede de bekletmeyin. Koku yapabilir bu da bebeği rahatsız edebilir. Ya da koku mekanızmasını olumsuz etkileyebilir. Geceden de yıkayabilirsiniz ya da yedekli alın. Zira hayat kurtaran bir şeydir örtü :)
  • mza  (04.06.16 20:25:02) 
İlaveten başka oyun alanları da var aynı mağazada.


  • mza  (04.06.16 20:26:14) 
Dikdörtgen olanları değil kare olanları seçin. Daha stabil. Bebek dönmeye başladığında üstüne katlayabiliyor.

Bulursanız oyun halısının kralı ergoway serisi. Muhteşem ama TR'ye getirmiyorlardı en son.
  • babilbaligi  (04.06.16 21:40:45) 
@golgi aygıtı ve @la noix'e katılıyorum. Varsa eşten dosttan bulmaya çalışın. Bize kızım için arkadaşım önerdi, biz de hevesle aldık. Ancak ne kızım doğru düzgün kullandı ne de şu anda oğlum kullanıyor. Ucuz da değil meret.


  • 44  (04.06.16 21:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.