[]

iğrenç kokan mouse

babadan kalma toplu mouse yerine gidip yanlışlıkla optic mouse aldım.neyse bağladım bilgisayara , iğrenç bir koku yaymaya başladı.fazla ısınmış monitör nasıl kokarsa öyle kokuyor. fazla ısınmış motor kokusu da diyebiliriz.
1 haftadır böyle .sebebi ne olabilir ,bende koku hassasiyeti var,yoğun kokular başağrısı yapıyor.
mouse u kullandıkça azalır mı bu koku


 
ohh$$$..yeni alınmış elektronik eşya kokusudur o..mükemmeldir ayrıca..kullandıkça geçer dert etme..yok ama ben bu kokuya tahammül edemiyorum diyosan, getir bana kokusunu alana kadar koklayayım, sarıp sarmalayım..


  • tahret muslugu  (06.08.07 00:02:19) 
eger aldiginiz urun kalitesiz malzemeden yapildiysa o koku uzun sure gelmeye devam edecektir. yok kaliteli bir mouse ise garanti kapsaminda degistirilir.


  • notorious  (06.08.07 00:24:33) 
Bir sorun olmalı.
Senin sorundan, sanki mouse optic olduğu için ses çıkarıyor demişsin gibi geldi, normalde öyle bir şey tabii ki yok.
Bana sorarsan eğer; mouse ya da klavye gibi bir arabirim alırken önemseyerek yap alışverişini. Hem sağlığın hem de işini gücünü düzgün yapabilmek açısından. Aldığın merette koku falan gibi aptalca bir sorun olmasına izin verme. Hevesini bastır, geri verip kaliteli bir model al, almadan önce de araştır internetten.
Şimdi optik mouse'lardan bir sonraki teknoloji geldi. Laser mouse'lar. Bunların da kalitesizleri mevcut. Normalde yüzey ayırd etmiyorlar ama örneğin benim alıp sonra kafalarına vura vura geri verdiğim bir tanesi (acrox-60 ytl idi) yüzeyi bırak, havadayken de çalışıyordu. Tahmin et, ekranın en sağına gitmek istiyorsun ve mousun yüzeyde en sağda ve kaldırıp soldan götürmek istiyorsun ama havadayken imleç de sola gidiyor :D
Ayrıca, oyun hastası isen; ya kablosuz alma ya da gecikmesi en az olan bir model seç.
180 kağıt verecektim, halim durumum iyi olmadığı halde işim ve keyfim için, apple mighty mouse'a, ama dediler ki "lag" var (doğru mu yazdım bilmiyorum, ama reaksiyon gecikmesi anlamına geliyor) almadım.
Ve ayrıca; dpi'ına dikkat et. Yani tarama hassaslığına. Bu eğer çizim falan yapıyor isen önemlidir.
Genelde herkesin yaptığı gibi yapma, klavye ve mouse alırken ekran kartı alır gibi özenli ol. Bu gereçler ile iletişim kuruyorsun bilgisayarınla. Onlar olmasa en kral ekran kartın olsa, en kral oyunu çalıştırabilsen ne yazar... di mi...:)
  • laugh  (06.08.07 12:44:25) 
topu çıkart
içeriye kolonya boca et
hatta lavanta kolonyası boca et ısındıkça o koksun
  • demlikposet  (06.08.07 12:50:59) 
ben de geçenlerde en ucuzundan dandik bir tane optik mouse aldım, aynen dediğin gibi kokuyor. lehim kokusu geliyor çalışırken. zamanla geçer diye umuyorum, henüz tamamen geçmedi ama azaldı. daha önce aldığım doğru düzgün markaya sahip optik mouselarda böyle bir sorun yaşamamıştım. eğer üzerinden çok zaman geçmemişse faturanla gidip fiyat farkını verip belki daha iyi bir markayla değiştirebilirsin. tüketici haklarıyla ilgili sitelere bakıp haklarını öğrenebilirsin, değiştirme süresi sınırı nedir, hangi ürünler bu kapsamda vs vs.


  • zen spider  (06.08.07 14:10:12) 
nükleer santral atıklarından geri dönüşüme sokulmuş çin malı ürün? :/


  • can see  (06.08.07 15:00:51) 
vallahi mouse a4,ve evet çin işi.3 gün daha bekliim ,geçmezse gidip değiştiricem.baş ,beyin kalmadı.


  • marcelorios  (06.08.07 16:24:09) 
ahaha, benim lehim kokulu mouse da aynı marka. zaten artık hepsi çin'de üretiliyor. bence hiç bekleme yeni al, eskisi de yedek olsun, bir süre açıkta bırak havalansın.


  • zen spider  (06.08.07 19:27:01) 
gidip adamlara çalıştıkça lehim kokusu geliyor dediğinde suratları ne hal alıcak çok merak ediyorum(:


  • demlikposet  (06.08.07 22:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.