[]

Sevgilinizle tatil yapmak için ailenize yalan söyler misiniz?

Merhabalar,

23 yaşında bir bayansınız. 3 yıldır birlikte olduğunuz bir kişi var. Aileniz şehirdışında oturuyor, siz de tek başınıza bir evde kalıyorsunuz. Mezun oldunuz, dönmemeniz için bir sebep yok.

Bir iş için mülakata gireceksiniz, tarihi kesin değil 17 ile 24 Haziran arası gireceksiniz fakat gün olarak belli değil tam olarak. Aileniz bu tarihleri bilmiyor. Mülakat biter bitmez ailenizin yanına döneceksiniz.

Sevgiliniz diyor ki, mülakata gir, ailene yalan söyle 2-3 gün tatil yapalım güzel bi yerde, ondan sonra evine git. Sevgilinizle 1 sene boyunca zar zor görüşmüşsünüz, sürekli onu çok sevdiğinizi söylüyorsunuz, en fazla 2 haftada bir görüşebilmişsiniz aşırı okul yoğunluğundan dolayı.

Kabul etmez misiniz? Yalan söylemeye değmez mi?

Teşekkürler cevaplar için.

 
Erkek için kabul edilebilir ama kendini bilen bir kızın kendisi bunu yapmamalı. Allah korusun başına bi iş gelirse ailen nerede olduğunu bilmeli.
Güvenlik için söylüyorum.
Bence tabi.
  • etna  (04.06.16 14:43:34) 
Her türlü söylerim. Tereddüt etmeden. 3 yıldır birlikte olduğun kişi biliniyırdur artık. Gittiğim yer değil de, kiminle olduğum konusunda söylerim ağırlıklı olarak.


  • aychovsky  (04.06.16 14:45:57 ~ 14:47:16) 
ailene tatile bir kız arkadaşınla gideceğin yalanını söyle.
olası açıklar ve etna'nın söylediği güvenlik problemi bakımından en uygunu bu.

  • manuel mandalina  (04.06.16 14:47:13) 
güzel plan. söyleyin bence. üç yıllık ilişkiniz var, yoğun bir dönemden de geçmişsiniz. iki üç gün çok da uzun bir süre değil.


  • konar konmaz omer konur  (04.06.16 14:48:27) 
keyfinize bakın. ama yalana alışmayın. yalan yalanı doğurur misali.


  • Game Over  (04.06.16 14:51:46) 
Değer bence yardır. Ama kızlarla gidecez diye bir yalan ekle, yolda başına bir şey falan gelir.


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.06.16 14:52:13) 
Soylerim. Ama tatile gittigini bilsinler, nerede oldugunu vb.

Cok sosyal medya kullanan biriysen foto koymazsan gicik olabilirler, ona da "bu tatilde telefonsuz/sosyal medyasiz olmaya karar verdik" vb bir sey uydurabilirsin :D ama arkadaslarina da haber vermelisin:D

Ha normalde cok konusmuyosaniz zaten sikinti yok bence. Yakin bi arkiniz bilse de yeter sadece aslinda.
  • kuehles blondes  (04.06.16 15:10:25) 
Tatile gidecegini bilsinler aksi halde diken ustunde olursun keyif alamazsin. Baska arkadaslarinla gidecegini soyle. Ama git, değer :)


  • aquarium  (04.06.16 15:15:30) 
Bizim aile mi cok rahat bilmiyorum ama 23 yas bence aileye yalani gerektirmemesi gereken bir yas. Hele de 3 yildir birlikte oldugun sevgilini vs taniyorlar ise. ama söylemeden de gitmezdim.


  • wiillii  (04.06.16 15:23:59) 
aileme doğruyu söylediğimi hatırlamam.

tabi benim kadar olma da.

git yani sevgilinle. güzel bi şe sevgiliyle tatil
  • disardayim  (04.06.16 15:28:58) 
Seks yapmayın tatilde. Sekssiz tatilse gidilebilir. Böylece aileye ayıp olmamış olur.

Bir arkadaşımla gidiyorum ama eşcinsel o, zararsız o türü bir şey sıkarsanız pembe bir yalan söylemiş olursunuz. O da nereden baksan iyi bence.
  • i ve been mistreated  (04.06.16 16:02:54) 
yalan söylem değilde 2-3 günden ne olucak ya? biraz daha kalacağım der ailesine tatilini yapar karşı mı gelecekler? 23 yaşında koca adamlar/kadınlar tatil yapabilir bence.


  • freetakilir  (04.06.16 16:34:38) 
izin vermezlerse söylerim yalan tabi neden söylemiyim.
anneme hep doğruyu söylüyordum ama babama hep yalan söylüyordum.
mesela babamdan habersiz 1 haftalığına amsterdama bile gitmişliğim var. 23 yaşındaki insana karışıyorlarsa ailen de yalanı hakediyordur.
  • sta  (04.06.16 17:02:43) 
ohoo durduğun kabahat


  • shotgunwoman  (04.06.16 17:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.