[]

Vizesiz nereye gideyim?

ramazan bayramında uzun bir tatilim olacak, hazır bu tatili de değerlendireyim istiyorum.

Yakın zamanda vizesiz gittiğiniz ve çok masraflı olmayan tavsiye edebileceğiniz nereler var?


Teşekkür ederim şimdiden.

İlle derseniz; "vize al şuraya git, orası müthişti" pasaport hazır olduğu için o tavsiyenizi de değerlendiririm. Ama öncelik vizesiz ve uygun fiyatlı seyahat.

 
Kesinlikle Ukrayna ve Lviv ile Kiev şehirleri derim. Hiç beklemediğim kadar güzeldi bu iki şehir de; özellikle Lviv. Ve hepsinden öte çok çok ucuz şehirler. Bira 1 TL mesela :)

İkinci olarak da Sırbistan ve Belgrad, Novi Sad ve Subotica şehirleri.

Uzaklar da var tabi Tayland, Kamboçya falan ve ucuz ülkeler de buralar ama uçak çok masraflı olur tabi.
  • Thredith  (04.06.16 12:58:27 ~ 13:01:48) 
Belgrad


  • kablelvuku  (04.06.16 14:21:02) 
Belgrad baya populer


  • engiribord  (04.06.16 14:30:09) 
Uçaksız gidilebilecek tel alternatif Gürcistan, ha bir de İran var ama Gürcistan daha iyidir bence.


  • gezegen olan pluton  (04.06.16 14:36:21) 
bir lvivbot olarak ben de lviv demeye geldim. asiri ucuz. ozellikle bir yeri gezmeye bile gerek yok, sehrin merkezi basli basina tarih zaten. az bucuk rusca ukraynaca konusabiliyorsan taksicileri de pazarlikla kundeye getirirsin, biz toplu tasimayi sirf "bakalim nereye gitcek" diyerek kullanmistik ki 60 kurus falandi, onun disinda her yere taksiyle gittik.

daire kiralar ve evde yemek yaparim dersen iyice cosabilirsin ama gerek yok ugrasmaya, en muthis restoranda deli gibi yesen 30 liradan fazla odemezsin.

mafia diye bi restoran zinciri var, hem pizzalari hem de etleri efsane ama sen oraya gitme yanukovic inmis o zincir, maidan ruhuna zeval gelmesin plz :(
  • der meister  (04.06.16 14:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.