[]

dövme / meslek / bakış açısı

el sırtında dövme sağlıkçılara bakış açınızı etkiler mi? sizi pek etkilemez sanmıyorum ama sosyokültürel düzeyi yüksek olmayan/ileri yaştaki insanların bakış açısı nasıl olur sizce?

ek soru: pişman olunma ihtimali sizce daha mı yüksek?


 
sağlık sektöründe işten çıkartabiliyorlar bu sebeple. çok duydum..


  • nodrap  (03.06.16 23:20:46) 
Benim etkilemez, hatta hoşuma gider. Ama sosyokültürel düzeyi yüksek olmayan/ileri yaştaki insanların bakış açısını etkileme ihtimali yüksek. Serseriye bak falan diyebilirler, bundan doktor mu olur diyebilirler, bunda hastalık vardır diyebilirler.

Bence ne istiyorsan onu yapmalısın. İnsanlar hiçbir şeyi beğenmiyorlar zaten.
  • buff  (03.06.16 23:22:16) 
Bi intern doktor olarak gözlemim gun icinde gorunen dovmeler genelde hastane temizlik personellerinde olmakta. Uygun bi lokasyon seçebilirsiniz sirtinda melek kanadi dovmesi olan bayan doktor arkadasimda var ama . Siz bilirsiniz


  • warrior35  (03.06.16 23:28:46) 
@warrior35 sırtta var zaten

nerde okuyon sen kanka san diego school of medicine falan mı nası personelleriniz var sizin ;_;

edit: bayan değil kadın olacak o, gadın.
  • shotgunwoman  (03.06.16 23:36:31 ~ 23:36:57) 
evet beni etkilemez, hatta hoşuma gider <3
yaşlı insanları etkiler +1
güven duymazlar, saygı da duymayabilirler.

zaten büyük çoğunluğu iyi gözle bakmıyor dövmeye, kimde olursa olsun.
  • peggy  (03.06.16 23:38:31) 
bakış açım gayet normal. insanların dövme piercing vs yaptırması kendisini ilgilendirir. almanyadaki servis müdürülerimizin boynuna kadar dövmesi var. ama iş yapıyolar.


  • KidLazer  (04.06.16 02:05:20) 
Dayilarin,teyzelerin bakis acisi ne ayak bu seklinde olacak,tedavileri uzun surer,aksamdan sabaha iyilesmezlerse dovmenden baslayip senden cikacaklar,abdestsiz oldugundan dem vuracaklar 50 tane is.

Birde gercekten yaptirma cunku ne kadar sacma sapan insan varsa her yanlarinda sacma sapan dovmeler,alnina yaptirmis gerizekali gordum.bir anlami kalmadi ve siradanda kotu.bagcilarda gotunun uzerinde only god can judge me yazan melisler,kubralar.
  • duptıs  (04.06.16 02:16:21) 
yaşlılar pek dikkat etmez. 30-40 yaş arası gerici tipler rahatsız olabilir.

Benim estetik açıdan hoşuma gitmiyor.İnsana bir güzellik kattığını düşünmemekteyim. Ancak fiziksel ya da başka türlü bir çekiciliği olmayan bir insan için varolma biçimi olabiliyor.Benim dövme hakkındaki düşüncem bu. Bir sağlık personelinde dövme olup olmaması beni etkilemez.
  • Cruyff  (04.06.16 02:21:56) 
Başlarım amcalara teyzelere. İstiyorsanız yaptırın. Aynı şeyi ben de piercing için düşünmüştüm.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (04.06.16 03:22:26) 
yadırganacagını pek dusunmuyorum, dedemle nenemi bi dusundum max doktor da hayta cıktı elinde dövme var derler. ama benim sahsi kanaatim irrite edici bi seçim oldugu. şöyle ki bransa gore degişmekle birlikte bi doktorun yuzunden cok elini goruruz diye dusunuyorum. e kör gözüm parmagına gibi oraya dövmeyi kondurursan çok attention whore bi tutum olabilir. bi de o bölgede pure kalmak bence daha iyi, sonucta hayatınız olan bi mesleginiz var.


  • galandar kostumu  (04.06.16 04:01:11 ~ 04:01:47) 
vazgeçirdiniz beni sağ olun ;_;


  • shotgunwoman  (04.06.16 07:41:06) 
hasta gozuyle bakarsam yaşlılardan bir sey olmaz, dedikleri gibi orta yaş insanlar laf ederler.
yırtık kot giyen sakalı uzun bir aile hekimi arkadas geçen mudurden fırça yedi. halka kalmadan mudure kapilirsin belki de.

  • fallopian  (04.06.16 08:25:43) 
Beni etkiler (kotu yonde)
Meslegimi, demografik bilgilerimi 3 assa 5 yukari biliyorsun
2 dovmem var gorunmeyen yerlerimde
  • la noix  (04.06.16 13:18:20) 
@la noix haydaa sen şimdi dövmeli bir doktor olarak dövmeli doktordan rahatsız mı olursun :D
yav kardeşim biz görünen yerlerimize yaptıramıycak mıyız biz insan deel miyiz
ben de görünmeyen yer tercih ettim hep ama bunun benim için anlamı olacak. elde olması önemli yani olayı o olm. yoksa yaptırmam zaten.
  • shotgunwoman  (04.06.16 17:43:17) 
Ben biraz sekilciyim belki onla alakali olabilir

Mesela trassiz, lekeli kiyafetli doktor gorursem de kou yonde etkiler. Bana kalsa herkes dopiyes, takim elbise falan giysin normal poliklinikte :p

Hastayi gormedigim yerde calisirken bile resmi-yari resmi giyinip gidiyorum
  • la noix  (04.06.16 19:59:09) 
haydaa

ps. tıraş olcak o.
  • shotgunwoman  (04.06.16 20:27:22) 
beni etkilemez
ama yaşlıları etkiler nesil farkı vs
eskiler dövmeyi kötü yoldan çıkmışlık olarak görebilirler.
bi 50 sene sonra dövmesi olmayanı dövebilirler dünya değişiyor belli olmaz.
  • basond  (04.06.16 20:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.