[]

yine aşk meşk, yine hatalar, yine yardım isteği :)

Merhaba,

Erkekler yardımcı olursa çok sevinirim zira düşünmekten kafam çatlayacak. Bir kaç ay önce biriyle tanıştım ancak istanbulda yaşamıyor. 2 kez buluştuk sonra evine döndü. Bazı ortak konularımız vardı ekonomi, politika baya keyifliydi sohbetimiz. Ben çok da umursamamıştım. 3 ay kadar facebooktan ara ara yazıstık. "ya şu haberi okundu mu, sorma çok fena" tadında.

3 ay sonra istanbula geliceğim, seni de göreyim dedi. Geldi uzun süre kaldı ve bir işi olduğunu da görmedim, bütün vaktini benimle geçirdi ve ben sanırım aşık oldum bu sürede.

2 ay kadar yine mesajlaştık. Kendisi sahil kenarı bir yerde oturmakta. Çok özlediğimden haftasonu birleştirip sizin o tarafa geleyim, hem seni görürüm hem de deniz havası alırım dedim. Gittim. Yine çok güzeldi. Ben çok yapışkan bir insan değilim, yıllardır yaşadığı yerde arkadaşları ile tanıştırdı. Son gün bile el eleydik. Bir iş için istanbula taşınmak istediğini söyledi. Sarıldık sarmalandık. Geri döndüm. Biraz konustuk ara ara. 2 günde 1, haftada 1, 2 haftada 1. Şimdi hiç ses yok. Ne kadar güzel bir şey yaşamıştık ve yaşanabilirdi de daha güzel günler. Neden böyle oldu ki? Kalkıp gitmemeli miydim acaba. Korktu mu. Kendisi ilişki istediğini söylemişti, çocuk sahibi olmak istediğini bile. Acaba istanbuldaki işten haber alınca mı bana söylemeyi düşündü, çünkü uzak şehirlerde olmayacağını biliyordu belki de. Bir türlü yanıt bulamıyorum. Sormaktan da utanıyorum, yapışık kadın gibi algılanmaktan.

 
Yeni bir işe başladıysa yoğundur. Hemen iki sarıldın diye sevgili gibi sıkma. Hoşlandıysa kafasını toparlayınca yazar.


  • dissendium  (03.06.16 23:06:09) 
Sorsana delikanli gibi? Ayip degil, yanlis degil. Iliskiyi gizli kodlar uzerine insa etmeyin, acik olun adam-kadin olun. Delikanli olun.


  • chiper  (04.06.16 02:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.