[]

Düz park yerine geri geri girmek varken kafadan girmek

Bizim millet niye yapıyor bunu? Sağ sol araba dolu olunca, çıkarken allaha emanet çıkılıyor trafik tehlikeye atılıyor. Kaldırıma böyle park edince yaya geçiyor vs. Her türlü çıkması daha zor ama sürücülerin %90'ı böyle park ediyor. Yolumda giderken, geri geri yola çıkmaya çalışan insanlara korna çalmaktan bıktım. Girerken 1 manevra fazla yapıp geri geri girip çıkarken rahat çıkmak varken niye saçma bir risk alınıyor böyle?

sözlükte de o kadar yazmışlar aslında:

-guvenli surus ve off-road kurslarinda ogretilen park manevralarindan. guvenli surus amaciyla park yerine geri geri girmeniz beklenir. bu sayede sabah ise giderken daha guvenli bir cikis yapacaginiz varsayilir.

-benzin tasarrufu sağlar aynı zamanda. düz park ettiğiniz bir yerden sonrasında soğuk motorla geri geri çıkmak daha çok sarfiyata neden olacaktır.

-park yerinden çıkışı daha kolay olacak şekilde park etmek. özellikle sabah trafik kalabalıkken yola geri geri çıkmaya çalışanların yanından siz vitesi 1 e takıp rahatlıkla yola çıkıverirsiniz. her girişin bir çıkışı olduğunu düşünürsek, düz de girilse sonuçta geri geri manevra yapmak durumunda kalınacak, bunun farkında olan sürücüler bu süreci park yerine girişte kullanıp çıkışta daha rahat ederler.

 
zevk, keyif.

yemek yaparken "nasıl temizlencek bunlar amk" diyor muyuz? yok. bence aynısı.

biri şu bulaşıkları yıkasa negzel olcak...

bir de sadece bizim millet değil, avrupada her ülkede aynısı.
  • kurnaz  (03.06.16 21:50:58 ~ 21:52:02) 
çünkü her geri geri park etmeye çalıştığımda götümde bir tane orospu çocuğu beliriyor.

lan sinyali vermişim park edicem neyin kafasındasın amk?
  • tamam onu da ben yaptım  (03.06.16 21:59:49) 
bazen arkan kalabalık oluyor öyle bir manevra yapıp giremiyorsun. ama çıkarken yol boşken çıkılabilir.


  • cekilmis gayfe  (03.06.16 22:00:29) 
acemiler genelde öyle giriyor. arkadaki kornalardan rahatsız olup heyecan yapıyolar o yüzden tek seferde öyle giriyolar hak veriyorum.


  • giggs  (03.06.16 22:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.