[]

leyla ile mecnun sorusu

leyla ile mecnun'un 103. bolumunu yenice izledim. sag alt kösede "sezon finali" yaziyor.

1) o bölümün yayinladigindi tarihte L&M'in sonu oldugu bilinmiyor muydu?
2) son bolumdeki olaylardan sonra dizi oldugu yerden devam edebilir miydi sizce? yeni oyuncular mi gelirdi diziye?
3) o sezon finalinden sonra 104. bir bölüm çikti mi? yoksa su denk geldigim videoya tiklansin diye mi 104. bolum diye isim vermisler? www.youtube.com
4) hemen sonra çikan "ben de ozledim" dizisinin L&M'in hikayesiyle bir alakasi var mi?

tesekkurler

 
dizi planlı bitmedi oyuncular gezi parkına katıldı diye trt tarafından iptal edildi. yoksa devam edecekti normal şartlar altında.

104. bölüm denen arada trt tarafından yayınlanmamış bir bölüm vardı sanırım bir süre sonra onu yayınladılar.
  • cthulhu  (03.06.16 17:16:53) 
1. bilinmiyordu. leyla ile mecnun planlı bir şekilde bitirilmedi, gezi olayları sırasında, ekibin açıklamaları ve eyleme katılmaları nedeniyle trt tarafından dizi sonlandırıldı. ekip haberi alana kadar yeni sezona hazırlanıyordu/ hazırlanacaktı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam b.aksak yazmaya başlamıştı sanırım.

2. edebilirdi, yukarıda bahsettiğim gibi, edecekti de.

3. trt sonra yayınlanmayan bir bölümü yayınladı ya da öyle bir şey. izleyeli çok oldu ama hani 103.bölümden sonra gelen bir 104.bölüm değildi. çıkış sayısı 104 idi ama 103'ün devamı değildi yani..

4. yok. karakterler kendi kimlikleriyle oynadı, mesela ali atay dizide ali atay olarak yer aldı. burak aksak, burak aksak olarak yer aldı vs.. farklı bir senaryosu vardı.
  • air  (03.06.16 17:27:40) 
1) sezon sonu olduğu biliniyordu, dizinin sonu olduğu bilinmiyordu.
2) eski tadını vermezdi ama bir şekilde devam ederdi. esas leyla ve ardanın gidişi sonrası gibi.
3) ramazan özel bölümüydü galiba, 104. bölüm adıyla çıktı. 103. bölümün devamı değil. normalde oyuncuların tatilde olduğu bir zaman yayınlanması planlanıyordu herhalde.
4) ben de özledim en başta l&m oyuncularının dizi sonrası bocalamalarını konu alıyor. sonrası olaylar olaylar.
  • arwear  (03.06.16 17:28:12 ~ 17:29:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.