[]

geçmeyen ayak taban ağrısı

bi ara giydiğim ayakkabılar nedeniyle (tabanı erimişti sanırım ondan olabilir) sanırım ayak ağrısı çekmeye başladım sonrasında skechers aldım doktara gittim bişey yok dedi topuk dikeni sandım da röntgende çıkmadı öyle bişey neyse ama hala ağrı devam ediyor.ayakkabıyı değiştirdikten sonra biraz rahatladı ama özellikle sert zeminde uzun süre yürüyünce şiddetleniyor.gurbetde olduğumdan da doktor olayı biraz sıkıntılı.ne olabilir neden olabilir acaba?
edit: tikler gecikebilir ama gelecek emin olun :)



 
sözlükte topuk dikeni çzümü var viksli ballı işe yarıyor diyorlar


  • partizan  (03.06.16 16:15:36) 
topuk dikeni değilmiş aga :) zaten tarak kemiği falan da ağrıyor bazen


  • high hopes of the sozluk  (03.06.16 16:20:40) 
Ben babet giyerken bu sorunu çok yaşıyordum. Eczanelerde falan satılan 100 % silikon ortopedik tabanlıklar var ya işte o mucizevi bir çözüm. İnternetten de yarı fiyatına bulmuştum ben Türkiye'de. Ayağınızı ağrıtan bir ayakkabı giyiyorsanız oldukça güzel tabanlıklar var, onlar çözüm olabilir.

Geçmiş olsun.
  • chitosan  (03.06.16 16:22:51) 
Ödem oluştuysa ayağa yayılmıştır. 20 dk bi buz koyun parçalanıyor gibi hissediyorsanız ödem olabilir


  • jazzabel  (03.06.16 16:23:31) 
@jazzabel mantıklı bi deneyeyim havalarda soğuk burada ama neyse artık :)


  • high hopes of the sozluk  (03.06.16 16:28:07) 
Analjezik-Anti inflamatuar yazan bir ilaç verdiyse düzenli kullanın. Herkesin bildiği ağrı kesici grubu. Nedeni çok çeşitli ama sonuca bakınca çoğu inflamatuar. Yastıkçıklar, bağlar vs. yangılanıyor. Soğuk uygulaması da iyi gelir.


  • Lim5  (03.06.16 16:30:59) 
@Lim5 ilaç vermedi zaten bişey yok dedi geçer dedi fakat hala geçmedi.insanı da pskolijik olarak etkilyor açıkçası.bişey zedelendi de ne ne işte :) askerde bile ayak sorunu yaşamamışken dünya para verdiğim adidaslar sağolsun :/ gideyim de başlığında kötüleyim bari :)


  • high hopes of the sozluk  (03.06.16 16:39:56) 
@cigerdelen şeki şemeline baktı röntgen de çekti bişey yok dedi.hastane işlerini de çok bilmiyorum burada.bakalım yakın gelecekte gitmeye çalışacağım


  • high hopes of the sozluk  (04.06.16 10:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.