[]

Kadinlari hedef gosteren, nefret kusan yazarlar neden ucurulmuyor?

Mesela su yazar, surekli kadinlara saldiriyor.


eksisozluk.com


Bunlar neden ucurulmuyor, ispiyonlayamiyor muyuz artik? Kime sikayet edecegiz bunlari?

 
@want2die yazılanı okumadınız sanırım?

cevap: sözlükte öyle bir şey yapamıyoruz sanırım artık, resmen nefret kusuyorlar. kadınlar olarak birleşip mahkemeye vermek lazım aslında.
  • gmzo  (03.06.16 11:14:44) 
valla ben en çok erkeklere saldırıldığını görüyorum sözlükte. ama erkekler hiç ses çıkarmıyor ne hikmetse.


  • nothing in my way  (03.06.16 11:16:01) 
Erkeklere kusulduğunu söylediğiniz (hiç rastlamadım) nefretle kadına kusulan nefretin sonuçları arasında net bir fark var. Biri en fazla kadınların eş seçimini etkiler. Diğeri hergün her dakika karşımıza çıkan kadını öldürme, taciz, tecavüz gibi birsürü nefret suçunu tetikler. Her ayrımcılık bir zihniyetten türüyor. Bu bahsedilen yazarlar da kadından nefret eden bir zihniyeti besliyor. Uçurulma ise artık hayal bence. Ssg kalsaydı belki olurdu.


  • nekolaytezla  (03.06.16 11:32:00) 
kadınlar sesini çıkarmaya başladıkça "asıl erkekler" diye başlayan cümleler de çoğalıyor. aynı kürtlere, ermenilere yapılan eziyet ve katliamlardan konu açıldığında "asıl türkler" diye başlayan komik cümleler gibi. hep aynı teraneler. hep ama. ayrıma maruz kalan azınlıktaki özneler değişir, çoğunluk olmanın verdiği güvenle kendini mağdur konumuna sokmaya çalışan savunma mekanizması değişmez.

erkeklerin "aşağılanması"yla kadınların aşağılanması bir tutulamaz. tutulur diyenin beyninde sorunlar vardır, yaşadığı toplumu ve dünyayı algılamakla ilgili problemli bir kişidir.
  • nathanieltroy  (03.06.16 11:57:06) 
Bu ucurulma sebebi degil ki. Benzer seyleri erkeklere de soyleseler bu da ucurulma sebebi degil bence. Sikayet edilecek bir sey yok. Adam trolluyor.


  • stavro  (03.06.16 12:08:25 ~ 12:10:03) 
Ben burada ve sözlükte öyle ifadelere denk geliyorum ki linkte yazanlar yanında bir erkeğin gözyaşları kalır. Daha bu hafta "Otobusu kaçırdım, napayim?" diye bi duyuru açtım, "Cemkirecegine kadınlığıni kullan, başka bi otobüse transfer etsinler" diye bi mesaj geldi. Noktasına virgulune dokunmadim bak bu cümlenin. Nasıl tepki verecegimi şaşırıyorum, dumurlardan dumur beğeniyorum.


  • damdanakan  (03.06.16 12:19:33) 
Mesaj değil cevap olacak. Direkt ortaya yazmış yani. Naptığının farkında değil. Ar damarı o derece çatlamış.


  • damdanakan  (03.06.16 12:21:20) 
trol çok olunca engellemekle uğraşamıyor insan, sanki tüm trollerin görülmediği bi sözlük fasilitesi olsa, herkesin engelledikleri birleşsin gibi. nefret suçu olmayan entryleri görmesek güzel olurdu. ne yazık ki nefret söylemi tanımını kimse bilmiyor, daha önce bunla ilgili bi ekşi sözlük grubu vardı, emailing grupları vardı, sonra ne oldu bilmiyorum, oraları bir araştır neden yürümemiş fikir verebilir.


  • kaset  (03.06.16 12:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.