[]

Köpekte ishal ve kusma

6 aylık labrador melezi köpeğim önce ishal şeklinde dışkıladı. Sonra da ara ara kusmaya başladı. Yatıp kalkıp kusuyor. Kusmuğu mukus gibi, katı içermiyor. Karnını yokladım, rahatsız olduğuna dair tepki vermedi.

Ne olmuş olabilir? Neler yapabilirim?
Şu an yalnızım; veterinere gitme şansım da yok. Telaşlanmam gereken bir durum var mıdır ki?

 
Benimki ara sira ot yiyip kusuyor, beyaz kopuklu. Endiselenecek bir sey olduğunu sanmıyorum. Disari cikarin ot yesin, kusarken yardim ediyor. Yagli bir sey yemesin. En son farkli bir sey mi yedi? Mamayi mi degistirdiniz? Pirinc lapasi ve tavuk gogsu pisirip verin. Eger su gibi ishalse ve sik yapiyorsa veteriner gerekiyor bence.


  • bir varmis bir yokmus  (03.06.16 03:26:46) 
Midesine ya da soluk borusunna bir sey saplandiysa (odun parcasi, kemik), o da cok sik kustururmus. Kan mideye geldiginde kusturur demislerdi. Eger cok sıksa kusmasi, bu ihtimali goz onune alın


  • bir varmis bir yokmus  (03.06.16 03:30:07) 
Kötü olduğu için dışarı çıkarmak istemedim. Evde en azından kusmadığı ya da dışkılamadığı zamanlarda uyuyor.

Farklı bir şey yemiş olma ihtimali yok; çünkü bugün dışarı çıkmadık ve evde de ortada hiçbir şey bırakmıyorum bebek olduğu için.

Maması değişti; ama 3 hafta oldu değişeli. Ben yine de ondan şüpheleniyorum. Makul bir saat bekliyorum iletişime geçmek için mamayla ilgili.
  • djarwi  (03.06.16 03:32:03) 
dediğiniz çabuk tedavi edilmezse ölümcül olan bir virüse işaret ediyor. yaşı genç kormaya gerek yok eminim iştahı da kesilmiştir.

Umarım değildir ama belirti: Canine parvovirus

bulaşıcı bir hastalık diğer köpeklerle iletişim kurmasına izin vermeyin.
  • vapurlarfalan  (03.06.16 03:54:36 ~ 03:55:37) 
nasil oldu?


  • bir varmis bir yokmus  (04.06.16 04:42:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.