[]

Okb'yi yenmek?

2-3 takıntım var ara sıra arran aea sira azalan neyse ben bunları nasil yenebilirim, fiziksel acı vermese de çok sinir bozucu ve rahatsız edici olabiliyorlar. Doktora gittim ilaç verdi, antidepresan ama 1.5 aydır içmiyorum ilk başlarda kullandım biraz kontrol altına aldım ama az da olsa vardı şimdi ilaç almıyorum bazen şiddetleniyorlar, neyse böyle sürekli Ilaç kullanamam ve antidepresana da karşıyım, doktora gidip aylardır ilaç almadığımı ve ilaçsız yenmek istediğimi söyleyeceğim, sizce bu saplantılı olan fikirleri ve okb'yi nasıl yeneri,.




 
Kimse mi yardım etmeyecek? Yahu ölene kadar saplantılı düşüncelerden cekecek miyim, fiziksel aci vermiyor tamam ama dikkat eksikligi ve sinir bozucu oluyor,


  • le fantome de l opera  (03.06.16 08:29:26) 
merhabalar. yazdıklarınızı yeni gördüm. yardımcı olmaya çalışayım. ben okb hastasıyım benim ki hayayımı mahfedebiliyor. etti de. adam akıllı tedaviyi bu yıl gördüm ilaç+terapi ile. ilacımı psikiyatrist yazıyor devlet hastanesinde. ama terapi görecek vakit yok tabi ben de özel psikoloğa gidiyorum. ikisinden de fayda gördüm. ilacı düzenli kullanmalısın tabi doktor kontrolünde ama psikoloğa göre ilaçlar geçici çözüm ve yine ondan anladığım kadarıyla bu sürede yani ilaçlar yardım ederken terapi görürsen hem daha hızlı iyileşirsin hem de ilacı bıraktığında geri dönüş yaşamazsın. tabi iyiysen sadece terapi görmek de yardımcı olabilir. doktorlar daha iyi bilir tabi. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.


  • sularda mavi  (08.06.16 02:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.