[]

Suriye plakali surucu

Dun ogle saatlerinde florya sahil yolunda suriye plakali eski pusku bir jip kurallara uymadan tek yonlu yolda milleti sollaya sollaya gidiyordu. Kaza kacinilmazdi. Bi ara benim aracin arkasina gecti bende ibneligine yavas gittim karsi seritte de trafik vardi suriyeli adam beni sollayamiyordu arkadas bu adam inadina inadina aracimin dibine girip durdu. Bende ibneligine 2-3 kere ani fren yaptim, bi ara aracimi durdurup inip kavga edicektim, Sinir oldum. Burasi bizim ulkemiz adam suriye plakali aracla kafasina gore trafikte teror estiriyor. Plakanin resmini ceksek bile sikayet edebilecegimiz bir mecre oldugunu dusunmuyorum. Ulan neden bizim ulkemiz ortadogu cahili suriyelilerle dolup tasti :( sinir oldum dunden beri. Benzer sey basiniza geldi mi?




 
öncelikle o ırkçılığı bi indir.

öyle i.ler çok var trafikte, otobanda 120 ile giderken dibe girip yol isteyen falan. s.tiri cekiceksin hacı, yani el hareketinle de anlıcak ne dediğini.

Ama bu olayı ''suriyeli şunu yaptı'' olayına indirgemen hosuma gitmedi. ayılar her yerde. ırk tanımıyor.
  • anonymice  (02.06.16 17:13:43) 
Anonymice ++

o begenmediginiz suriyeliler de trafik para cezasi vs. ödüyor. (evet gözümle gördüm, görüyorum)
  • 1adam  (02.06.16 17:36:09) 
ırkçılık da trafik magandalığı gibi bir ilkellik, bir rezilliktir. böyle yapa yapa haklıyken haksız konumuna düşüyorsunuz. ayrıca şu ev sahibi, tuvalet, havlu vb. metaforlar da konuyla son derece alakasız ve anlamsız.


  • nohut  (02.06.16 17:50:05 ~ 08.12.20 16:59:39) 
uslu duracaklar +1

misafirliğe gelen adam tuvaletinin orta yerine sıçıyor, havlularını kirletiyor, gidip buzdolabını didik didik ediyor, etrafı pisletiyor.

naparsın? kovarsın.

bunlar da misafir, edebiyle adabıyla ve buraya sığıntı olmanın verdiği ezilmişlikle davranmazlarsa defolsunlar. ırkçılık falan değil bu. onlar savaşta, tamam. onların savaşı bizim de hayatımızı niye etkileyecekmiş?

suriyeli 1 kişi savaştan etkilenmesin diye, 50 tane türkiye vatandaşının huzuru mu bozulacak?
  • tchuck  (02.06.16 17:57:57) 
Suriyeli Araplar da diğer Araplardan farksız. Bunların zengini de aynı fakiri de, medeniyetten zerrece nasiplenmemişer. Bizim kendi özkaynak ayılarımız yetmiyormuş gibi bir de bunlar çıktı amk. İndirip dövmemekle hata yapmışsınız.


  • angelus  (02.06.16 18:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.