Yeni doğmuş ve terk edilmiş yavrular için süt anne arıyorum. İstanbul Maltepe'deyim ama her yere getirebilirim. Evde olması gerekmez illa, mahallenizde doğum yapmış bi kedi varsa ona da kabul ettirebiliriz belki. İletişim buradan ya da [email protected] modlar üste sabitleyebilir misi
Yeni doğmuş ve terk edilmiş yavrular için süt anne arıyorum. İstanbul Maltepe'deyim ama her yere getirebilirim.
Evde olması gerekmez illa, mahallenizde doğum yapmış bi kedi varsa ona da kabul ettirebiliriz belki.
cuma akşamı ve cumartesi maltepede olacağım. civarda doğum yapmış kedi görürsem mutlaka haber vereceğim. iletişim için tel no verebilirseniz daha iyi olur.
0
anksiyetik pia
(02.06.16)
üsküdar da var uygunsa
0
Big bada bum bum
(02.06.16)
facebook'ta süt anne diye grup olması lazım.
0
rakicandir
(04.06.16)
Bu problem çözülmüş olmalı? Biz Sizinle buluşmuştuk di mi? Halen arayış mı var?
0
whatyougetiswhatyoudid
(04.06.16)
Evet, bana süt tozu vermiştiniz. Süt anne arıyorum çünkü yavrulardan biri öldü bile. Elle beslenen yavruların birinci ay sonunda yaşama oranı yüzde elliymiş veterinerime göre.
0
🌸samansapı
(05.06.16)
bana geçen gün şunu önerdiler: 1 litre süt, 2 yumurta, 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 kesme şeker.kaynatıp karıştırıyorsun,soğuk şekilde veriyorsun. Anne sütü muadili olarak geçiyormuş Bir de vitaglucan diye bir şurup var: Günde 1 mg verilecek.
0
rakicandir
(05.06.16)
Veterinerden kedi yavrusuna özel süt tozu aldım zaten. Daha ne kadar anne sütü muadili olabilir bilmiyorum.
0
🌸samansapı
(05.06.16)
Başıma sizinki gibi bir durum gelmedi ama denemekte fayda var diye düşündüm. yine de siz bilirsiniz elbette
0
rakicandir
(05.06.16)
Anneden bağışıklık sistemi ve daha birçok dış etmenlerden koruyan maddeler aldığından bunu yapay süt tozuyla simüle etmek çok zor. Bazı yavrular bu sebeple ne kadar iyi de bakılsa ölüyorlar.
kitty milk dışında lütfen hiçbir tarifi kullanmayın. umarım süt anne bulunur yoksa çok zor...
0
yahveyire
(05.06.16)
:(:( çok üzüldüm. belediye veterinerine götürür müsünüz? bazen orada sğt anne oluyor. evet bunu mutlaka deneyin. veterinerin yeri aydınevler fener sokak. ama götürmeden önce bi sorun. yavruları boşuna hırpalamamak için.
sıcak tutulmaları da lazım. hani tabiri caizse kuş tüyüne sarılmaları lazım.
tik-tak ses çıkaran bir saat varsa oraya koyun annelerinin kalp atışı zannederlermiş güya...
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.