[]

risksiz antibiyotik

boğazım inanılmaz acıyordu yutkunamıyordum, ateşle doktora gittim katarin+burun ağız spreyi verdi. Ateş kesildi acı gitti ama boğazım hala kötü, dolu gibi ve akıntı var genizden. Antibiyotik vermesi gerekmez miydi? Katarine baktım antibiyotik değilmiş.
Önerebileceğiniz antibiyotik var mı bu durumlarda kullandığınız?



 
geçmiş olsun. öyle haybeye antibiyotik alma bence. sabaha kadar idare etmeye çalış ağrıyla. ilaca yeni başladıysan zaten kesmez ağrıyı hemen. akıntı için bol bol su iç. ağrı yarın şiddetlenirse git tekrar doktora.


  • mucaravci  (02.06.16 02:13:06) 
Sağol, 3 gün oldu acı geçti bu sefer öksürük+göğüs ağrısına dönüştü. Ciğerlere inmesi korkusu sardı.


  • selamun aleykum kitty  (02.06.16 02:17:51) 
git bi doktora o zaman en yakın zamanda. hastalığını, durumunu falan bilmediğim için iyi veya kötü bir yorumda bulunmuyorum.


  • mucaravci  (02.06.16 02:22:43) 
tarif ettiğin hastalıklar büyük ölçüde viral sebeplerden oluyor. doktor boşuna antibiyotik vermeyerek doğru yapmış. atlatmaya çalış. ateşinin düşmesi iyiye işaret


  • shotgunwoman  (02.06.16 12:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.