[]

Temizmama

Temizmama.com'dan iki farklı kartla denememe rağmen on gündür falan alışveriş yapamadım, 3d secure onayı verilmedi diyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Temizmama harici başka site, zincir market, her türlü öneriye açığım. Yavrulara hala favori mama bulamadım, yeni tatlara da açığız. Hem kedi hem köpek.


 
petburada.com dan alıyorum ben


  • sta  (02.06.16 01:25:30) 
novabazar.com temizmama.com'dan sonra en ucuz sitedir. iyi markaları ucuza alabilirsin.


  • evine santral mesafesi uzak olan adam  (02.06.16 01:28:14) 
Temizmama, çağatay evcil hayvan gıdaları şirketinin ürünlerini sattığı sitenin adı. Yani başka yerde bulamazsın. Yerli mama diyip yavana atmamak lazım. Mamaların formülünü dünyaca ünlü mamaların formülünü hazırlayan bir adam var o hazırlıyor. Mamalarda tahıl var diyorlar kötü bir şey gibi. Köpek ve kedilerin tam tahıl da tüketmesi gerekiyor.


  • mimimi  (02.06.16 01:48:49) 
dün temizmamadan kartla kum aldım. bir problem çıkmadı. sorun kartınızda olabilir mi?


  • boyalı kuş  (02.06.16 08:36:06) 
bankanızı arayın bence. benim bankam arada bir benim kartımı kapatıyor şüpheli işlem diye ben de arayıp açtırıyorum.


  • argent dawn  (02.06.16 08:55:57) 
temizmama'da banka kartı (debit) kart geçmiyor ne yazık ki. bu durumu geçen ay bildirdim, ilgileneceklerini söylemişlerdi. bu nedenle kapıda ödemeyle almıştım ürünü. +5 tl onun haricinde kredi kartlarında sorun yoktu.


  • teknikekip  (02.06.16 09:52:46) 
temizmama'dan ben de aldım defalarca bir sorun çıkmadı.
petburada.com piyasaya göre daha pahalı.
Bunun dışında reflex yavru kedi maması iyi olabiliyor.Köpek için bilmiyorum. Şu an lavital kullanıyorum (skin care adult) bir tanesi hiç beğenmiyor ikisi normal yiyor.

Hepsiburada.com'da sağlam bir araştırma yapmanızı önerebilirim.
  • rakicandir  (02.06.16 10:15:57) 
ben de dün kartla alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı. kartınızda problem olabilir bankanızla görüşebilirsiniz.


  • yürüyen uçak  (02.06.16 10:22:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.