[]

Helicobacter Pylori ve Bazı Şikayetler

Arkadaşlar merhaba,

Gaz, şişkinlik, bulantı, ishal gibi şikayetler sonucu gaitamda helicobacter antijeni saptanmasıyla Helicobacter Pylori'ye sahip olduğum belli oldu.

Şimdi sorum şu. Diğer şikayetlerin yanında mesela su içerken bile, suyun mideme geç gittiğini, hatta yemek borusundan yavaş yavaş aşağı indiğini hissediyorum. Yani midem dolu olmadığı halde sanki midem doluymuş da içtiklerim geç iniyormuş gibi oluyor. Eskiden bir yutuşta mideme inen su şimdi yuttuğumda sanki kademeli kademeli iniyor gibi.

Böyle bir şikayet de olur mu? Nedir bu?

 
evet olur. bir an önce tedavini ol h. pylori için. antibiyotikleri kullan verdikleri


  • shotgunwoman  (02.06.16 00:49:00) 
bu 3'lü tedaviyi mi kullandınız? helipak isminde olan?

gördüğünüz yan etkiler neydi?
  • clark sehir  (02.06.16 16:47:24) 
helipak mı yazdılar vah vah. helipaka dirençli türkiyedeki suşlar. olm hala helipak yazıyolar allam yareppim ya..


  • shotgunwoman  (02.06.16 18:11:48) 
kimisi sizin dediğiniz gibi bakteriler direnç kazandı ona diyor. kimisi kullanabilirsiniz diyor, kimisi de kullandım fayda gördüm diyor. ne yapmalı bilmiyorum?

sizin önerdiğiniz farklı bir tedavi biçimi var mı? farklı antibiyotik ya da setler?
  • clark sehir  (02.06.16 19:15:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.