[]

Hiç umulmayan yerden çıkan ortak arkadas/tanıdık

Başlık tam olmadı aslında ama şöyle anlatayım; yurtdışındaki en yakın arkadaşımın kuzeni erkek arkadaşımin ablasının stajyeri çıktı mesela. Üstelik senelerce evlerinden çıkmamış, cok yakin arkadaşlarmış. Ne o arkadaşım/kuzeni ne de ben istanbulluyuz. Tesadüfen denk geldik. Az önce de facebook sağolsun yine erkek arkadaşımın ilkokul arkadaşının kuzenimin yakın arkadaşı olduğunu öğrendim ki o kuzenim de izmir'deydi, dubai'ye taşındı. Sadece 4 sene İstanbul'da okumustu.

Boyle ortak tanıdık çıkınca dünyanın çok küçük olduğunu düşünüyorum; nerden, nereye diyorum. Küçük mahallede olsa neyse, ülkelere dağılmış vaziyetteyiz. Bunun gibi sizin de denk gelip sasirdiginiz ortak arkadaş durumu var mı? Yoksa bir bize mi vay be dedirtti? :)


 
Ben de böyle tesadüflere ba yı lı yo rum :)Eski yabancı erkek arkadaşımın en yakın arkadaşının ülkesinde çalıştığı şirketteki stajyer benim ilkokul arkadaşım çıkmıştı.

Bir de yabancı mektup arkadaşımın annesi, bir arkadaşımın hocasıymış zamanında.

Farkında olmadığım daha neler neler vardır diyorum :) Dünya cidden küçük.
  • sagittal  (01.06.16 22:46:01 ~ 22:46:24) 
Bir arkadasim Guney Amerika'da seyahatte Turkce konustugunu duydugu birisiyle tanisiyor. Adamla sohbet ederken ortak arkadaslari oldugu ortaya cikiyor.

Ortak arkadaslari olan kiz tanistigi adamin nisanlisi, benim arkadasin fuck buddy'si.
  • crown  (01.06.16 22:49:03) 
Dünyadaki her insan arasında 6 sadece 6 insan vardır. Gibi bi bilgi kalmış aklımda.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (02.06.16 01:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.