[]

laptop, ps3 ve pek çok soru

1) arkadasım acer laptopunun ekranını kırmayı basardı. aletin garantisi devam ediyor ancak sanırım bu tur durumlar garanti kapsamının dısında. yazıcıoglunda bir yer bulduk 180 liraya yan sanayi, 230 liraya orjinalini takabileceklerini soylediler 2 yıl garantili olarak. acer servisi ise ancak ana servise gonderip inceleme yapıldıktan sonra fiyat verebilecegini soyluyor.

ebaydan vs. ekran bulun, takın gibi cozumler onermeyin zira beceremeyiz

iste sorumuz. sizce acer bize ne fiyat cekecek? ekranı o buldugumuz dukkandan yaptırmak mantıklı mı? orası phalı demis hacı aha burası daha uygundur diyebileceginiz bir yer var mıdır? zaten bu dukkanı da internetten bulduk.

2) abd'den playstation 3 slim getirttim. bu dostumuz 220 volta dayanabiliyor sanırım yani universal dedikleri olaydan. yoksa yakmayalım kız gibi aleti hacı?

3) simdi bu aleti internete baglamak gerekiyor bildigim kadarıyla ama ben kablosuz modem alana kadar kendisini internet baglantısı olmadan kullanacagım. oyun updateleri acısından bir sorun olur mu? yani oynayabilir miyim?

4) elimizde bir de viruslenmis netbook var ama ilk modellerden hani su 5 gb harddiski olanlardan exper marka. bunu da servise gonderecegiz hem format hem de usb girisindeki bir problem icin. yalnız sorunumuz su; exper icindeki fotografları kurtarmak icin 50 ytl istiyor. bize tavsiye edebileceginiz kolay kullanım kesin cozum bir veri kurtarma programı var mı? bir de serviste format atıldıktan sonra bu fotografları kurtarabilir miyiz?

biliyorum cok uzun oldu ama cok tesekkurler simdiden.

 
2- cihazın altındaki etikette yazar kac volt ta calsıtıgı. emın olmak ıcın oraya bakın.

3- update dısında bi sorun olmaz, oynaybilirsin.

4- bir sanal surucu yukleyıp oraya cd den calısan lınuz lardan birinin imajını yukleyerek onun uzerınden fotorafları baska bir medyaya aktarabilirsiniz. ya da guvenli mod da da olur. formattan sonra kurtarılaiblir de %100 değil elbette. en garantisi formattan once yapmak bu işleri. ya da fotograf vs seyleri bi yere upload edin. sonra dl edersınız.
  • bryan fury  (17.11.09 13:00:31) 
4- vay fırsatçı ibneler.


  • uckac  (18.11.09 01:11:47) 
2- noldu, dayanabiliyo muymuş 220 volta? ben de abd'den getirmek üzereyim, aynı soruyu 10 kere yazmayalım...


  • irony  (15.12.09 06:05:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.