[]

yine bir arkadaş sorusu

zor durumda olup acilen işyerine yakın ev arayan yakın sayılabilecek bir arkadaşınız var diyelim. sizin evle işyerinin yakın olduğunu bildiği için sizin oralardan bir ev istiyorum hem seninle de yakın oluruz yalnız hissetmem kendimi dediğini düşünün. evle ilgili olmasını istediği tüm detayları öğrenip çevreye sorup soruşturdunuz, internetten günlerce araştırdınız ve tamamen istediği kriterlerde ev buldunuz. birlikte evi görmeye gittiniz arkadaşınız çevreyi beğenmiş, ne güzel hem hareketli hem de aradığın her şey elinin altında tam merkez bir yer demiş eve de bayılmış olsun. ev cidden güzel hatta çok az kira farkıyla kendi oturduğunuz evden daha bile güzel daha büyük ve kullanışlı olsun. evi beğendim deyip sonrasında oğlu için kreşleri gezdiniz birini çok beğenip kayıt için gerekli evrakların listesini bile almış olsun arkadaşınız.

sonrasında ev işi noldu senin diye soran diğer iş arkadaşlarının yanında oturduğunuz yeri kötülese, "ay bilmiyorum yaa oralarda nasıl oturulur ki acayip kalabalık tam bir keşmekeş varoş gibi de bi yandan. ben ki kocaman sitede oturuyorum güvenliği bekçisi bile yok hiç korkmadım ama hayatımda ilk defa yalnız başıma yaşamaya korktum ne biçim bi yer orası anlamadım" şeklinde cümleler kursa bozulur muydunuz?

bahsi geçen yer kocamustafapaşa, arkadaşın şimdiki evi yakupluda. işyeri cağaloğlunda.

hani beğenmemiş olsa baştan evi gezip bayıldım demesi, kreşi bile gezip seçmesi vs bunları yapıp sonrasında da doğup büyüdüğüm yere bok atmasına bozuldum cidden.

böyle aptalca şeyleri de kafaya takarım, abartırım ben zaten, çok kırıldım 2 gündür kulağımda çınlıyor ortak arkadaşlarımıza benim yanımda söyledikleri.

neticede çok saçma dimi buna bozulmuş olmam, siz olsanız üzülür müydünüz?

 
Evet saçma olmuş üzülmen.
Boşver gitsin.

Çok gücüne gittiyse bundan sonra bir şey istediğinde laf sokarsın benim seçtiğim şeyler varoş oluyor hehe diye.
  • cakabo  (01.06.16 14:31:31) 
anlık gazla beğenmiş olduğunu ama aslında başından beri bunları düşündüğünü düşünürdüm ben olsam. biraz kendi kendine kalınca da bu düşüncesinden emin olmuş gibi duruyor. öyle düşünüyorsa öyledir, yapacak bir şey yok, bunun için üzülmeye değmez.


  • devilred  (01.06.16 14:32:08 ~ 14:32:34) 
bozulmuş olman saçma, kocamustafapaşa da yaşamak için en ideal semt değil açıkçası. ama işlevsel kesinlikle. bozuluyosan da "a sen hani bayıldıydın niye şimdi böyle diyon :(:(:(" yapsaydın arkadaşlarınızın yanında.


  • freya  (01.06.16 14:32:35) 
senlik bir durum yok. ne istediğini bilmeyen bir tuhaf insan işte. kendi fikirlerinden çok etraf ne düşünür, kendimi onlara nasıl beğendirmeliyim diye düşünen bir tip anladığım kadarıyla. bir insanın 3 kişiliği var. kendisi, olmak istediği bir de arada kalan. 3 ayrı kişi ile muhattap oluyorsun. bozulman anlamsız derhal vazgeç bence


  • skyangel  (01.06.16 14:33:22) 
semtleri bilmiyorum ama bozulurdum ben de sanırım. hatta o söylediklerini benim yanımda söylemiş olsa "hayırdır dün öyle diyordun bugün böyle" diye çıkışırdım muhtemelen.


  • inheritance  (01.06.16 14:33:43) 
bozulur insan ama pek sallamam
cakabonun dediği gibi benim seçtiğim varoş olur dersin olur biter

  • basond  (01.06.16 14:35:27) 
Bozulmak normal. Arkadasinizin size "cok begendim burayi" demesi asil olan. Samimiyetsizlik.


  • stavro  (01.06.16 14:37:21) 
evet bozulunmayacak gibi değil komşu
ama takma kafana, bir daha aynı arkadaşın herhangi bir şey istediginde sen de onun için uğraşmazsın arana biraz mesafe koyarsın olur biter.

  • hatunun biri  (01.06.16 15:05:37) 
Ben de bozulurdum.


  • aydogank  (01.06.16 15:06:45) 
Bir öyle bir böyle diyene bozulurum da şimdi doğduğum yer diye abartmaya gerek yok, suriçi de neredeyse toptan varoş yani. Her yer suriyeli, at hırsızı, pavyoncu, dinci falan kaynıyor. Binalar dökülüyor feşmekan.

insanlar ikircikli davranabiliyor. Senin yanındayken iyi demiştr, başkasının yanında içinden geçenleri söylemiştir. İnsan işte. Boşver.
  • i ve been mistreated  (01.06.16 15:09:11) 
Yakuplu neresi diye baktım, Beylikdüzü taraflarındaymış.
İnsan laf gediğine oturtamadığında çok bozuluyor, kendimden biliyorum. Kocamustafapaşa eski muhittir, eski İstanbul'dur, merkezdir. Dolayısıyla hiç üzerinize alınmayın. Bir punduna getirip, "Yakuplu'yu da İstanbul'dan sayıyoruz di mi" veya "İstanbul'un en mutena semtlerinden Yakuplu'dan İstanbul'a gelmek kaç saat sürüyor" gibi karşı ataklarda bulunabilirsiniz.

  • SiyamkedisiZorro  (01.06.16 15:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.