[]

Normal mi flört belirtisi mi?

Geçen entryde çok karışık anlattım olayın heyecanından tekrar anlatıyorum.

Bi' süredir ilgimi belli ettiğim bi' kız var, tahmin ediyorum ilgimi anlamıştır. Hem şu ara konuşmaya başlamıştık hem de geceleri arada mesaj atınca hani tahmin etmiştir. 2 hafta iletişime geçemedik, dedemin vefatı vs. derken uzak kaldım. 1'de mesaj attım konuşmaya başladık, tam konuşmanın başında gece "ya arada dağılıyorum böyle arasam olur mu" dedim, mesaj gelince felaket senaryoları hazırladım tabii. Yalnız beklemediğim şekilde "ara tabiki" oldu. Bu iyi bir şey mi, üzerinde olumlu şekilde durmalı mıyım? Kızlar gece 1'de yüzgöz olmak istemediği erkeğe direk "uykum var" diyebilir mi?

Yardım lütfen. :(

 
İlgi gösteriyor bence de


  • lcha  (01.06.16 13:32:10) 
Her şeye çok fazla anlam yüklüyorsun. İlla bi kategoriye sokacaksak 'ara tabiki' iyi bir şey denebilir.

Onun dışında bi kız, yoğun ilgisi olan birine de uykum var diyebilir o saatte. İlgisi yoksa da diyebilir.
  • Tyler89  (01.06.16 13:32:10) 
Yürü gitsin.


  • arnold schwarzeneger  (01.06.16 13:49:24) 
bir kız o an konuşmak istemediği birine uykum var diyebilir evet. karşısındakinden hoşlanıyorsa uykusundan ölüyorsa da diyebilir ama zorlar muhtemelen kendini.

şimdi konuşmaların içeriğini,sıklığını falan bilmiyoruz ne kadar flört ne kadar arkadaşlık bilemeyiz. bunlar çok yeterli veriler değil. yani ölçüt olarak öyle bir şey olmalı ki kız seni günün birinde reddettiğinde, o zaman bunu neden yapmıştı diyebilmelisin. 'o zaman benimle gece neden telefonla konuştu' bir ölçüt değil.
  • aquarium  (01.06.16 14:12:48) 
Seni tanımaya değer bulmuş, henüz hoşlanmıyor ya da flört etmiyor olabilir ama tanımaya çalışıyor.


  • damdanakan  (01.06.16 14:31:34) 
"tahmin ediyorum ilgimi anlamıştır"
(önceki duyurundan) -> "yani hissetmiştir o da illaki"

tahmine bırakma işi. Kız tabii ki hissetmiştir ama sen net bir adım atmazsan yakında friendzone'u yersin. Kızlar net adımı görüp sonra biraz vakit geçirip zamanla "evet ya olur bununla" kafasına ulaşıyorlar. Tabii en baştan hoşlandıkları yazdıkları da var ama bu o senaryo değil.

bir yere gidin bir şeyler için, temas kurun. Baktın hiçbir şey olmuyor ağzınla duygularını açıkla.(dolaylı olması daha hoş belki ama, olmuyorsa olmuyordur) Doğru zamanı bekleme, çok beklersin.

Damdanakan'ın dediği gibi, henüz bir şey olmayabilir ama sen adım atmazsan hiç olmaz.
  • rodriguez2  (01.06.16 14:36:01) 
erkek olduğum halde gecenin o saatinde telefonla konuşmam (yakın arkadaşım dostum dışında). böyle şeyler önemli bence. sonra ilişkimiz neden cıvık cıvık oluyor. olur tabi efendim, "sevim koooş katil geldi :d"


  • gokhan atestepe  (01.06.16 16:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.