[]

ağırlık çalışması için eldiven

alacağım el içlerim acıyor
sizce şu nasıl? www.hepsiburada.com

yoksa bunu mu alayım bileğide kavrıyor
www.hepsiburada.com

öneriniz var mı?

 
Bileklikli olanlar bilek tendonlarında baya koruma sağlıyor. Özellikle Bench Press'te ya da Overhead Press'te bileğin geriye doğru fazla bükülüyorsa bileklikli olan senin işine yarayabilir.


  • angelus  (01.06.16 12:31:11) 
www.protein7.com -348.html

Ben geçen hafta bundan aldım, bundan önce void bilekten kavramalı vardı. Bence bilek destekli daha sağlıklı olabilir ama benim sanki hareketimi kısıtlıyor gibi geliyordu bu daha rahat.
  • gozu acik sevisen yahudi  (01.06.16 12:31:37) 
İkinciyi al.


  • arnold schwarzeneger  (01.06.16 12:34:21) 
bileğime uyuz oluyorum zaten çok ince öyle ki diğer elimin baş ve işaret parmaklarıyla bileğimi ölçtüğmde direk birleşiyor hatta üst üste biniyor :( bilekli model alayım madem teşekkürler.

want2die terletsin biraz bir şey olmaz herhalde fileli bulamadım ucuza :)

gözü açık seninki biraz pahalı geldi. teşekkürler yinede.
  • yue  (01.06.16 12:37:44) 
bunu almıştım ben, memnunum.

www.decathlon.com.tr
  • inheritance  (01.06.16 13:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.