[]

Misafir ettigim saksagani saldim, geri getirmek zorunda kaldim

Kopyala yapistir yapiyorum. On gunden dazladir bnde. Kusura bakmayin mobildeyim duzenleyemiyorum. Diger duyurularimda da vsr bilgi. Yapistiriyorum simdi

Once dedim balkonumfan ucsun. Orda kaliyordu cunku . Arada cama carpiyordu disari cikmak ister gibi. Ilk gunlerde disardan gelen sksaganlara sesleniyordu sonra birakti. Actim cami birvturku cikmiyor. Geri geliyor iceri. En son uctu ama karsi daire balkonuna. Yine iceri girmeye calisiyor orda. Kapali giremiyor. Orda kaldi oylr yirmi dakika filan.

Sonra bizim diger odaya geldi aldik. Korkuyor gibiydi cekingen. Ormana gotureyim dedim 50 100 metre anca var. Guvercin karga saksagan dolu. Ekmek ve su var bol. Orda biraktim. Ilk bana geldi sonra uzaklastim. Bir ara guvercinlere ssrdi. Bir kac saksagana takikir gibi oldu onlar sallamadi fazla. Bu arada ucmuyor hic yuruyor zipliyor. Yemek yerinin etrafinda turluyor. Uzaklasti sonra. Cok zayif ama donajim olarak. Insanlardan kacmiyor motor gecti gectikten iki saniye sonra lacti. Tectubesizlik belki. Ben buyik saniyordum kutle olarak ama digerlerinin yaninda yarisi kadar anca,

Uzaklastim iyice. Artik goremiyor beni. Digerleri de sanirim goremiyor artik. Ormanin bize olan tatafinda baska bina ve bahcesi vsr. Oraya dgru yol aldi. O anlarda iki tane ucarak geldi biri yakaladi. Ilk kez orda uctu. Ayaklariyla tutuyordu kosrak geldim aldim. Kaldirimin otesine koydum agaclar var. Binanin bqhcesinib yani.

Oraya moydum uzaklastim. Yirmi dakika kaldi oyle kipirdamadi kafssinfan baska. Sok belki bolniyorum. Sonra duzeldi yine ziplamalar. Bu sefer bahceye girdi. Uzaklasti ormandan.

Iki tane sanirim ayni yine ikisi bu sefer birlikte ustune geldi kacamadi. Ben kosarak geldim telefonumu attim cunku arada cit vardi. Ucu uctu. Bizimki alti metre uctu yere kondu. Geri bana dgu uctu. Elimi uzattim kondu. Normalde de evdeyken kafama omuzuma filan geliyoedu. Balkona hapsrtmedim odama ds geliyordu cunku. Belki kotu yaptim boyle alisti insana bilmiyorum.
Sonra eve getirdim. Buyumesi gerektigini dudunuyorum. Cunku baska goremedim o boyutta. Hepsi buyuk saksaganlarin.

Bir de hic larga marti gibi kuslar gelmedi. Onlar gelse daha kotu olabilirdi.

Insan kokusu sinmis olabiki4 mi niye boyle oldu. Normalfe karga ve saksaganlari dayanismaci biliyorum. Oluleri koruyorlar yas tutuyorlar, yavrular alininca klan olarak salfiriyorlar. Yabanilesmis mi olabilir.

Gotururken pazar sepetinde getirirken kutuda getirmek zorunda kaldim.

Yemegi bazen kendi yiyor bazen yedirmemiz gerekuyor keza su. Bebek gibi agzina biralmak da kabi goturmek de gerekebiliyor. Mesela yerdeyken yere cok nsdir indi yedi. Cam seviyesinde yer yaptim oraya anca koyunca.

Bundan sonra balkonu kPatsam mi orda kalsin odama gelmesin. Ama allisti odaya bana. Kotu etkileyebilir mi. Hem de balkon bszen siicak oluyor. Ve kucuk alan.

 
Duzenleyemiyorum. Normal ki boyle saldirmalari. Karismasam ne olabklirdi oldururler mi. Aslanlar gibi


  • Cursed Chico  (01.06.16 12:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.