[]

3 ayda karnımı düzleştirebilir miyim?

Merhabalar

182 boy, 80 kilo, erkek bir bireyim.

Kilolu biri değilim ama bilgisayar mühendisi olduğumdan klasik hafif bir göbeğim var. Sadece bu bölgeeyi çalıştırmak istedğimden, yarından itibaren sabah ilk uyandığımda 3x20 ve akşam yatmadan önce 3x20 musclewiki.org sitesindeki karın hareketini yapmak istiyorum. Kafama koydum bunu. Bunun dışında her hafta cumartesileri 6k koşusuna katılıyorum. Başka spor yapma zamanım olmuyor maalesef.

Yediklerime kesinlikle dikkat ediyorum. Günde 2-2,5 litre su içiyorum.

Unutmadan şunu söyleyeyim. Kesinlikle "kas yapmak" gibi birşey beklemiyorum bu sürede. Sadece düzleşebildiği kadar düzleşmesini istiyorum.

Ne kadar başarılı olurum sizce bu süre boyunca? Fikir, tavsiyeleriniz?

 
Önemli olan süreklilik, ben bu videoyu yapıyorum, günde 8 dk hem çok zaman almıyor hem de yeterince efektif

www.youtube.com
  • notinhere  (01.06.16 12:14:36) 
Diyet yap düzelir. Karın hareketi yapmayla olmaz o işler. Yaptığın egzersizler ancak kasları uyarır, yağlı bir karında da bu tam tersi bir etki gösterir. Yani kas uyarıldıkça büyür, büyüyen kas yağ tabakasını baskılar öne doğru çıkartır. O nedenle her şeyin başı diyet.


  • angelus  (01.06.16 12:19:47) 
Gol olur.
3 ay boyunca yaparsan kesin düzleşir, şekerli gıdalar ve alkol bel çevresi yağlanması yapacağı için bunlardan uzak durmalısın.

  • megalomaniac  (01.06.16 12:20:52) 
gerekli cevaplar verilmiş. karın kası mutfakta yapılır. 3 ay kısa bir süre sadece değişimi farkedersin ama tam tatmin olman için daha uzun süre dikkatli beslenmen ve sporunu aksatmaman gerek. 6-12 ay gibi bir süre iyidir. bide biraz kilo ver bence. 182 ye 75 falan yakışır.


  • freetakilir  (01.06.16 12:29:58) 
alkol alacağın zaman sadece cin iç.
bira-viski-rakı kesinlikle içme.

tamam tamam rakıyı 2-3 haftada bir iç.
  • groovettyn  (01.06.16 14:26:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.