[]

kahvaltı yapamayan ben için öneriler(muhtemelen kahvaltılık gevrek)

bol kalorili olsa daha iyi olur. var mıdır spesifik olarak önerebileceğiniz mısır gevreği. zira bu uyku manyaklığım yüzünden tek lokma yemeden öğleni ediyorum, işin garibi hiç aranmıyorum da, bünyem iyice bozuldu.
ne önerseniz gidip alıp denicem, öyle çaresiz hissediyorum.
şimdiden teşekkür ederim! :)


 
Aranmıyorsanız yemeyin, kahvaltılık gevrek yemekten iyidir.
Kuruyemiş olabilir; badem, ceviz, fındık. Zamanınız yoksa yolda bile atıştırabilirsiniz.

  • pike  (01.06.16 00:43:03) 
öyle ama, bu sefer de sağdan soldan herkes söz birliği etmişcesine "kahvaltı en önemli öğün vs vs" diyor. haklılık payı da var okuduğum kadarıyla biraz. haliyle moralim bozluluyor, motivasyonum düşüyor. sanırım sütle falan karıştırıp salla gitsin diyip yutmam gerekecek :)


  • buzdan adam  (01.06.16 00:46:11 ~ 00:49:54) 
gold flakes ballı
nesfit çikolatalı ve meyveli

ben bunları tüketiyorum ama gevrek dışında pratik ve lezzetli kahvaltı tavsiyesi istersen meyveli activia'nın içine yulaf ve baska meyveleri dilimleyip ekleyebilirsin
çilekli activia+yulaf+muz+kuruyemiş(ceviz genellikle) yapıyorum mesela
  • durbikonusucaz  (01.06.16 00:46:37 ~ 00:47:05) 
kellogg's'un gronalalarından yeyin. üzerine ekstradan bal gezdirince enfes bir şey oluyor


  • sırtçantalı  (01.06.16 00:55:58) 
muz


  • trejemu  (01.06.16 01:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.