[]

Kuduz aşısı... ne biçim bir duygu bu çelişki

eksiduyu.ru

bugün enfeksiyon uzmanına gittim, doktora anlattım durumu. bugün poliklinikte yokmuş, serviste buldum, ayaküstü sordum. "olma gerek yok." dedi bana.

yahu öyle pis bir şey ki "ulan ya doktor ol dediyse ve ben hatırlamıyorsam." ya da "doktora iyi anlatamadıysam." diye düşünüp duruyorum. kadın bana "o da kolay bir şey değil 5 doz aşı yani." dedi bir de.

aşı olduktan sonra değişik hastalıklara yakalananlar da var:

tavsiyenipaylas.com

lan çıldırıcam ne yapayım ben. evham yaptığımı da kabul ettiremiyorum kendime.

 
Ya sahiden bu kadar abartacak bir şey yok; sokakta dolaşan her köpek kuduz olsa hepimiz kudururduk. Kaldı ki köpek sizi ısırmamış bile. Yine de başka bir doktora sorun isterseniz.


Bence kuduz için değil bu evhaminiz için doktora gidin.
  • fraise  (31.05.16 22:05:39) 
acilen psikiyatri bence senin durum. Okb gibi.


  • Lola90  (31.05.16 22:14:48) 
ya o kadar komik ki, beni de okulda kedi tırmalamıstı ası yaptırmamıs ama 2 ay boyunca kendimi yemiştim. 2.paragrafın kaygı bozuklugu ve okb karısımı, aynı ben.

ayrıca bu sıcaklarda bu kadar uzak ihtimalden kuduz olursan, kaderimmiş de geç:) bu kafaya gelmek lazım.
  • galandar kostumu  (31.05.16 22:15:07) 
yahu sabah uyanıyorum ilk aklıma gelen bu. hatta "off nerden aklıma geldi, gitmez yine." diye üzülüyorum. yok mu kan testi falan, riskini ölçelim?


  • ya ben lan neyse  (31.05.16 22:17:58) 
Madem o kadar endiselisin git asini ol
Ama eminim ki ikinci dozu yaptirmaya gitmeyeceksin. Evhamin oraya kadar olacak

  • la noix  (31.05.16 22:19:13) 
hocam tedbiren aşı olmak bence en iyisi... tedbir gibi güzel birşey yok..
sonradan hastalıklara yakalanma meselesini bence doktora danış çok nadiren yakalananlar olabilir örneğin bende böyle birşey olmadı...

  • tociess  (31.05.16 22:20:53) 
OL GITSIN.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (31.05.16 22:21:39) 
ya imkansız, mantıklı ol kendine zehir etme hayatı. madem o kadar detaycısın, o topun kac dk/saat once kopegin agzına degmiş olabilecegini, o kopegin kuduz olma ihtimali, kuduz olsa bile insanların yanına gelip mutlu mesut topla şebeklik yapma ihtimalini, agızdan yeterli salya bulasma ihtimalini, o salyanın sıcakta(kuduz mikrobu sıcakta hemen bozulur) virüslü kalma ihtimalini, kolunun beynine mesafesini, yaralanmanın boyutunu, oraya yeterli salya bulasma ihtimalini hesaplarsan dedigim gibi kuduz falan olursa kader deyip razı ol hatta bi de piyango bileti al ölmeden:)


  • galandar kostumu  (31.05.16 22:26:33 ~ 22:26:51) 
sizi seviyorum lan. harbiden. rahatladım biraz.


  • ya ben lan neyse  (31.05.16 22:32:56 ~ 22:33:09) 
Isırılma ya da tırmalanma söz konusu değilse doktorun dediği gibi gerek yok. Bu tarz enfekte endişesi yaşadığın durumlarda ellerini, sıyrılan yeri sabunlu suyla güzelce yıka.


  • trulymadlydeeply  (31.05.16 23:05:51) 
Aklinda bulunsun kuduz asisi olmak istiyorum diye hastaneye kayit yaptirdigin anda tum dozlari tamamlatmak zorundasin, bunun takibini ciddi bir sekilde yapiyorlar, bir dozu olup digerlerini olmaya gitmezsen kolluk kuvveti zorla alip goturuyor seni aşı olmaya. Yani 1 doz olurum psikolojik olarak rahatlarsam diger dozlari olmam diye bir planin varsa haberin olsun:)


  • ornitorenk  (01.06.16 02:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.