[]

kitap sipariş edesim var ama kargo evime getirsin mutlaka

konuyu özetlemek için biraz kastım başlıkta.
şimdi hediye olarak idefix'ten kitap sipariş etmek istiyorum. ama alacak kişi evde olmayabilir kargonun gittiği saatte. farkını verip hediye paketi yaptırdığım, üzerine hediye notu yazdırdığım paketi eve gelip bulamadı diye kargonun not bırakması, "şubeye gelip alın" demesi hediye paketinin 3km uzaktaki kargo şubesinden gidilip alınması çok sevimsiz. gerekirse tekrar tekrar giderek kargoyu evde teslim etme garantisi veren bir site var mı? biliyorum satış yapan site "ben bilmem kargo şirketi bilir" diyecek ama yaptırsın kardeşim. nedir?



 
bildiğim kadarıyla yurtiçi kargo evde bulamadığında "bugün şu saatler arasında şubeden alabilirsiniz" diye bir kağıt bırakıp sonraki gün tekrar dağıtıma çıkarıyor.. çıkarmasa bile şubeyi arayıp talep ederseniz bir sonraki dağıtıma çıkarıyorlar..


  • sharpenter  (17.11.09 09:52:09) 
idefixte gün seçme ve kargo için istek bölümü gibi bişey var gün ve saat yazabilirsiniz. ben kullanmıştım bi kere bunu istediğim gün istediğim saat aralığında gelmişti.


  • orange coffee  (17.11.09 11:11:27) 
kitabı alırken, kendi adresini ver...
sonra da kargo-kurye ile görüşüp dediğin şekilde yollattır.
siteden yollanan ürün için kargo şirketi dediğinizi yapmaz, başıma geldi ordan biliyorum :(
  • de jure  (17.11.09 11:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.