[]

hiçbir planımı gerçekleştiremiyorum

bugün güya yüzecektim ama bi baktım mayo yoktu spor çantasında geri geldim o kadar yolu. hiçbir plan hayalimdeki gibi olmuyor ben de erteliyorum. güya laptop alacaktım pazar hala karar veremedim. sanki alınca totem bozulacak ve her işim ters gidecek gibi geliyor. hep en kötü ihtimali düşünüyorum bi karar vermeden önce. mesela bu duyruyu açmadan da ya silinirsem ya mal mal cevaplar gelir de sinirim bozulursa diye düşündüm ama bunu kırmak için açıyorum.

kimseye de kendime de güvenim yok ama hayat böyle geçmiyor elbet bi hayat arkadaşı lazım. psikayrist bile herşey için noter onaylı tasdik belgesi istiyosun demişti. napayım tüm mallıklar ve mallar beni buldu hep. kaç gündür banyo yapmayı bile ertelediğim için mi acaba. şaka bi yana hemen karar verip sonu ne olursa olsun onu yapacak irade yok bende. karar vermem bi ömür sürer bi sürü plan yapar hiçbirini gerçekleştirmem sonra bi anlık hevesle bişey yapınca lan keşke şöyle mi yapsa idim diye hayıflanırım. hep doğru olduğunu düşündüğüm zamanı beklediğim için hayata geç kalıyorum ama öyle yapmayınca da içime sinmiyor napacam


 
Obsesif Kompülsif Bozukluk gibi geldi bana. Gerçekçi düşünürsen sorun kalmaz. O an için mümkün olanın en iyisini yapmaya çalış. Havuza giderken bakman gereken en önemli şey mayonu yanına alıp almadığın. Diğer gereksiz ayrıntılarla uğraştığın için olayların özünü kaçırıyor olabilirsin.


  • dissendium  (31.05.16 19:31:07) 
düşündüğünü kısa vadede hayata dökmeyi denemelisin bence. iradem yok falan deme. basit şeyler için denemeye başla hatta.


  • freetakilir  (31.05.16 19:33:14) 
Hata yapa yapa ogreneceksin, yani yasaya yasaya tecrube edeceksin. Onemli olan ders almak ve bir seyler cikarabilmek.

Bugun mayonu unuttun, ama biliyorsun ki artik iki kez kontrol etmelisin cantani. Duyurun silinirse ornegin, o sekilde acmaman gerektigini ogreneceksin vs vs.
  • yuzır  (31.05.16 19:34:23) 
plan yapma. daha doğaçlama ol. kontrol bir illüzyondur.


  • matrix  (31.05.16 19:38:44) 
Okb gibi. Psikiyatriste devam. Geçmiş olsun.


  • manuel mandalina  (31.05.16 21:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.