[]

mac os x vs windows

4k monitör ve ortalama üstü bir windows pc mi, yoksa 5k imac mi tercih ederdiniz?

imac'in eksileri: çok az daha yavaş işlemci, ddr3 ram, tırt ekran kartı
windows'un eksileri: windows 10 olması :)

imac'in artıları: mac os x, ipad ve iphone ile ekosistem uyumu, 5k ekran
windows'un artıları: oyun olanağı, daha iyi donanım, ddr4 ram

alacağımdan değil de bilemedim.

danke.

 
is icin kullanmiyorsan ve oyun oynamiyorsan farki yok bence. sonucta sadece chrome ya da baska bir browser kullaniyorsun cogunlukla. benim icin mac'in en buyuk artisi unix tabanli olmasi. windows'da artik bash calistiracak diyorlar. orda da esitleniyorlar. onun disinda paraya bakar.


  • oshamahue  (31.05.16 18:39:14) 
Oyun oynamiyosan mac os dover. İs icin kullandigin yazilimlarda windowsa bagli degilsen yine mac os dover. Oyun harici dovuyor mac os. Azcik daha yavas islemci cok daha guzel caisiyor mac oste. Tecrube ile sabit.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.05.16 19:00:05) 
6700k ddr4 desktop hackintosh umla sana selam cakiyorum.

ayrica birkac ay icinde imac lerde ddr4 olacak, ustelik bunlarin islemcileri pc den de iyidir, mesela desktop a 6700k aldiysan, bunlara 6900 lu bir seyler geliyor ama pahalilar. ben 3200 tl lik pc imde macos kullandigim icin memnunum.
  • scars dont fade  (31.05.16 20:32:38) 
Bu gazla benim Lenovo ya mac kurayım dedim klavyeyi görmedi. Tüh bee.


  • passion rules the game  (01.06.16 12:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.