[]

tehlikenin farkında mıyız (finalleri biten öğrenci hücumu içerir)

yine yanılmıyorsam eğer finaller başladı belkide bitmek üzere. sonrası mı? sonrası saygısız, her seyi bildiğini sanan, dünyanın etrafında döndüğünü düşünen ergenlikten çıkamamış üniversite öğrencileri dolusacak buraya.

kötü günler bizleri bekliyor:(

soru: tehlikenin farkında mıyız?


edit: tuzlayın beni oooh :)

 
Mezun olduktan sonra kendini dunyanin tepesinde sanan kisilerden iyilerdir.


  • fakyoras  (31.05.16 16:27:31 ~ 16:27:42) 
nasil tespit ediyorsun bunlari duyuruda merak ediyorum. 8 senedir buradayim henuz boyle bir kitle gozume carpmadi.


  • baldur2  (31.05.16 16:30:51) 
gelsinler. tokatlarız.


  • matrix  (31.05.16 16:32:40) 
ay kıyamam ya derde bak. tuzlayayım da kokma...


  • ambrosia  (31.05.16 16:37:20) 
Öyle bir kitle mi varmış duyuruda? baldur2 ile aynı hisleri paylaşıyorum.


  • Thredith  (31.05.16 16:38:48) 
O adamlar gelmese duyuru cok matah bir yer, tek derdimiz seviye. Bu adamlar yokken ay ne giyim cikayim, üsümesem bari diye soru acanlar yok zaten. Pencereden kafayi uzatmaktan aciz, google nedir bilmeyen adamlar mevcut degil zaten.

Tamam sakinim. Tutmaniza gerek yok.
  • wiillii  (31.05.16 17:03:17) 
inci sözlük yerine duyuruya yazdınız sanırım. bazı şeyleri trollediğini sanıp eğlenen yazarlardan bahsediyorsanız hep var zaten onlar. onlar ölünce yerlerini çocukları falan alıyor.


  • golgi aygıtı  (31.05.16 17:16:28) 
ama taş gibi memeli sütun gibi bacaklı hatun kişi üniversite öğrencisi görsen bi anda "ya tabii sen de haklısın cnm yha" çekersin.


  • acımasız gerçekler  (31.05.16 17:19:00) 
boş yapma...


  • TheDifference  (31.05.16 17:38:31) 
Bölüm tanıtımlarını öyle bir yapıyorlar ki, ben birinci sınıftayken mezun olduğumda uluslararası bir şirkete CEO olacağımı sanıyordum. Millet kollarını açmış 'aycho, gel, kurtarıcımızsın sen bizim. Sen olmazsan IBM batar, Microsoft iflas bayrağını çeker, Unilever yatırım yapamaz hale gelir' diyeceklerini sanıyordum. İlk stajla birlikte popom yer gördü de, kendime gelebildim. Dolayısıyla yeni mezunların da kendine gelmesi uzun sürmez.

Diyecektim kiii, 'buraya' kısmının iş yeri olmadığını anladım. Çalıştığın yer toplu yeni mezun alımı yapıyor sanıyordum.

Meğer burası burasıymış.
Genelde çalışacak çok şey olduğunda, insanlar internete ya da hobilere daha fazla sararlar.
(bkz: sınav öncesi gelen roman okuma isteği)
(bkz: sınav zamanı gelen entry girme isteği)
Hatta ve hatta (bkz: sınav zamanı artan libido)
Eğer buraya gelmelerinden rahatsız oluyorsan, zaten buradalar özetle.

Öyle bir davranış hiç görmedim ek olarak.
  • aychovsky  (31.05.16 17:40:03) 
ayvhovsky, çok güzel anlatmışsın. Biz de kansere- bilimum hastalığa çare olacağımızı zannediyorduk. kanser olduk :(


  • anonymice  (31.05.16 17:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.