[]

çok eziğim:(

az önce açık otoparkta orospu çocuğunun biri su birikintisinden öyle bir geçti ki, pantalonum çamur oldu hep. eşim ve kızım da vardı yanımda. adam durdu, arkaya baktı. dedim herhalde özür falan dileyecek. gitti sonra. ben dondum kaldım orada. bağırıp çağıramadım, kızamadım, atar yapamadım. çoğu zaman böyle oluyor:(

nasıl kurtulacağım bu durumdan?


 
birkaç kere ota boka bağıracaksın, öyle öyle alışacaksın.

yalnız o durum kötü olmuş ya yengenin yanında
  • dafuq  (31.05.16 16:03:06) 
eziklikle alakası yok bu hareketi yapan şerefsizin yanında silah falan da vardır kendini korumuşsun.


  • hullabaloo  (31.05.16 16:03:28) 
Kötü ile kötü olma, bu eziklik değil, o zaman bütün hayvanlara karşı yanımızda sopa taşıyıp sopalayalım?


  • amarat  (31.05.16 16:03:33) 
Yavaş yavaş kurtulursun bence, ben genelde bu durumlarda polisi ararım.

Eğer tanıdıksa intikam alırım.
  • kurnaz  (31.05.16 16:08:23) 
ben de sizinle benzer mizaçtayım. bıyık büküle büküle kaytan insan ... diye bi söz varya hani o hesap bikaç yerde bağırıp çağırınca insan bi açılıyor. özetle su sıçratma gibi bi durum olunca ağız dolusu orrospu çocuğunu yüzüne yapıştırcan karşıdaki şerefsizin ki ondan sonra gelip özür dileyecek. yok silahı vardır felan diye çok da tırsmaya gerek yok çünkü tırsmanın sonu yok.


  • genc irisi  (31.05.16 16:10:36) 
Kurtulmayacaksin,boyle kalacaksin.bak esim kizim yanimda demisin,eside gec kizin iste.ondan daha kiymetlisi yok bu dunyada,kimseyle ugrasmaya degmez,birak pantalon camur olsun.

Hic bir seyi haketmeyen koskoca bir sigirlar ulkesiyiz,
  • duptıs  (31.05.16 16:13:31) 
bana da cok oluyo. olay zincirleri kirmakla alakali. zincileri kirinca aslinda seni ezen, seni asagilayan, sana karsi hatali oldugu halde uste cikan insanlarin bir anda sut dokmus kediye donduklerini gorunce aldigin zevkin esi cok azdir. ses tonlari bile inceliyor pezevenklerin.

ayrica klasik olarak want2die arti 1.
  • baldur2  (31.05.16 16:19:46 ~ 16:33:01) 
eziklikle ne alakası
onun hayvanlığı, ne yapıcaz bu hayvalarla dolu ülkede herkese bağırıp küfür edip ormanlardakiler gibimi yaşayalım. karın kızın varken serefsizin biriyle kavga etmen ne kadar hos olur ya da kızın ne hissederdi.

sen ezik değilsin, karşındaki öküz. (bu arada belki gerçekten gormemıstır bır kac kere boyle seylere cıldırdım ve ogrendım kı karsımdakı gercekten kesınlıkle habersız)
  • hopp  (31.05.16 16:20:59) 
Benzer bir şey benim de başıma geldi ve aynen öyle kalakaldım. Kaldırım düzenleme çalışması vardı, yayalar olarak yolda beklemek zorundaydık otobüsü. Üç kişi bekliyorduk ve o sırada bir kamyonet hızla ve yayalara göre çok kenardan geliyormuş. İlk baştaki bekleyen adam biraz daha yola doğru ve yolu görüşümüzü kapatacak şekilde durmuştu, arkasında arkadaşım ve ben duruyorduk. Kamyonet geldiğinde ilk baştaki o kişi arkadaşımı kolundan çekip geriye attı ama arkadaşım kamyonetin gelişinden habersiz olduğu için ne olduğunu anlayamadı. Dolayısıyla beni de alıp geriye atan biri olmadı ve tam viraj sonrası bir yerdeydik, adam da dar dönmüş sola virajı ama biraz fazla dar dönmüş, düz yolu toplayamamış bizim oraya kadar. Kolum kamyonetin aynasına çarptı, tekerlek de ayağımın üstünden geçti. Yanımdakiler benimle ilgilendiler bir şey var mı diye. Bir şey olmamıştı gerçi. 50 metre sonra adam durdu, 'Gelecek herhalde' dedi en başta duran; şoför sağ taraftaki koluma çarpan aynanın sağlamlığını kontrol edip yoluna devam etti. Üçümüz de öylece South Park sessizliği ile kalakaldık.

O günden sonra kaç yıl arkadaşımla olayı hatırlayıp hatırlayıp 'Hayvan herif' deyip durduk. 4-5 yıl sonra bir gün, bu ortada duran arkadaşım kuzeniyle birlikte köprüden geliyormuş ve bir araba bunları sıkıştırmış. Ortada küfürleşme yok, konuşma yok. Arkadaşımın kuzeni 'Ne yapıyorsun kardeşim' anlamında kolunu yukarı kaldırmış. Hani şu kolu dirsekten yukarı kırıp eli açık tutup 'Ne yapıyorsun' deriz ya, o. Fazlası değil. Arabadaki adam bunları köprünün çıkışında sanırım, tam hatırlamıyorum, durdurmuş. Sonra da silahını çekip arkadaşımın kuzenini vurmuş. Kuzeni yoğun bakımda çok uzun süre kaldı. Bir 7-8 yıl oluyor. Adam yakalandı, hapse girdi, belki çıktı bile ama arkadaşımın kuzeni sakat kaldı; bir süre sonra da işsiz kaldı. Canından da olabilirdi, ki hayati tehlikesi vardı. Bir daha benim başıma gelenden veya 'Biz de kalakaldık, bir şey söyleyemedik' demedik ikimiz de; bu konuyu açamadık bile.

Dolayısıyla erkeklik taslamayı geçtim, en basit harekette bile hangi manyağın nasıl davranacağı belli olmuyor. Bu noktada, normalde ülke içinde dezavantaj olabilen bir şey avantaja dönüyor: kadın olmak. Kadın olup tepki verince ya sallamıyorlar ya da sinirlenseler bile 'Karşındaki kadındır, acizdir' deyip tepki göstermiyorlar. Ama benim verebileceğim tepkiyi bir erkek verdiğinde 'Bir kere o eli indir'den başlayıp 'Sen kimsin lan. Kimsin lan sen' döngüsünden çıkamayabiliyorlar. Ki daha da ileri gidenler var. Eğer biri zaten düzgün olmayan bir harekette bulunuyorsa, o kişi büyük olasılıkla belalıdır; bulaşmaya gelmez. Bir yandan yanınızda çocuk var, ona da örnek olmak ve onun da böyle durumlarda sessiz kalmamasını sağlamak gerek ama çocuğa örnek olacağım derken çocuğu babasız bırakmak, sağlıksız kalmakta var ipin ucunda. Ne çeşit bir manyakla karşılaşılabileceği belli değil.
  • aychovsky  (31.05.16 17:16:38) 
onun yaptığı hayvanlığı, sen kendinde eziklik olarak görme ama sessizde kalmamak lazım tabi


  • gokhan atestepe  (31.05.16 17:21:37) 
Sakinlik iyidir boşver. Mantıklı olanı yapmışsın. Memleketin yarısı psikopat.


  • hasmetizm 2046  (31.05.16 17:54:23) 
"su sıçratma kavgası olumle sonuçlandı. cocugu ve esinin gozleri onunde kursun yagdirdilar". bu tarz mansetlere malzeme olmaktansa sessiz kalmak daha iyi. salla gitsin.


  • hononu  (31.05.16 17:55:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.