[]

acer ve servis sorunu

ağustosta satın aldığım acer notebook'um kapandıktan sonra açılmayabiliyor o yüzden kapatmadan sadece beklemeye alarak kullanıyorum. bugün forumlara baktım acerlarda genel bir sorunmuş sanırım farklı modellerde de aynı sorun olmuş. yalnız bir sürü forumda acer servislerinin sorumsuzluğundan şikayet etmişler. içinden parça çalmak, aylarca geri vermemek gibi işler gelmiş herkesin başına. aylarca bilgisayarsız idare etmem mümkün değil üstelik de içinden parça çalsalar ben bunu anlamam bile.

bana ne tavsiye edersiniz kapatmadan kullanmaya devam edeyim mi her uckagidi goze alip servise götüreyim mi bilgisayarı?

ayrıca bir bilgisayar kapatmadan sadece beklemeye alınarak ne kadar süre kullanılabilir?

 
muhakkak servise götür. servis büyük olursa, yani ana servis olursa böyle şeyler yapmazlar. istanbul anadolu yakasındaki servisleri çok iyi. nasıl iyi söyleyeyim.

benim monitorumu iki üst model ile değiştirdiler. yalnız biraz bastırman lazım.
  • anuk kokulu sair  (17.11.09 00:24:55) 
@anuk- bilmediğim için soruyorum garanti kapsamında olan bir acer'ı herhangi bir yetkili servise götürebiliyor muyum? anlaşmalı yetkili servis gibi bir zorunluluk yok mu?
eğer yoksa o servisin iletişim bilgilerini alabilir miyim senden?

  • hayali arkadaş  (17.11.09 00:27:22) 
acerin tüm servislerine götürebiliyorsunuz. acer garantisi var ise elinizde ki varmış... www.acer.com.tr adresinden bu servislere ulaşabilirsiniz.


  • anuk kokulu sair  (17.11.09 01:38:14) 
o adresteki mail adresine mail attım servise getirin dediler. adreslere bakılırsa anadolu yakasında 2 tane servis var biri kadıköyde biri kozyatağında. Siz hangisine götürmüştünüz bilgisayarı?


  • hayali arkadaş  (17.11.09 12:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.