[]

sarma tütün

açık tütün almak istiyorum beyazıttaki alt geçitteki tütüncülerden ne zaman tütün alsam berbat çıktı istanbulda tavsiye edebileceğiniz iyi bir tütün var mıdır?




 
Bakırköy Meydanından aşşaaaa sallandırıyosun sahile kadar,karşıya geçerken bi üst geçit var tam o geçidin ayağında kaçakçı bi dayı duruyo,ordan her türlü sarılacak tütün bulabilmen mümkün hacı .)


  • crosswind  (17.11.09 00:14:13) 
eminönünde satanlar var. sert tütün seviyosan kesinlikle tavsiye ederim yumusaklarıda var ama pek beğenmedim ben


  • Jin  (17.11.09 02:33:46) 
sevgili tutun sever insan,

tutun olarak drum marka biraz tok olmakla beraber zamanla genızde yanma yapabiliyor.

golden virginia ise cok yumsak ve keyifli bi icimi var, tavsiye ederim bunu

bunlar dısında ben henuz denemesem de, lucky strike ın da tutunu varmıs, sigarası guzel tutunu de oyledır.

turk tutunu olarak iki cesidi var birisi daha sert, tok ıcıme sahip ve koyu renkli batman mı ne diyorlar, bi de daha acık renkli olup daha yumusak ıcıme sahip olanı var.

ayırca bir bond filminde ultra keyif pezevengi bir kotu adam bond a turk, ispanyol ve kuba tutunu ıkram ediyor ikisi birden turk tutunu ıcıp oh yeah wundebach cekiyorlardı.
  • bryan fury  (17.11.09 07:54:08) 
Taksim: İstiklal'den Mis sokak'a sapılır, sonra ilk sola dönülür, kafanızı kaldırıp sağ tarafa bakarsanız birinci katta tütüncü tabelasını göreceksiniz. Epey çeşit açık, paket tütün puro, kağıt vs. var. Oturacak güzel yerleri de var, çay var, güzel müzik de var şahane bir yer.

Kadıköy: Rıhtımdan boğaya doğru çıkarken sağ taraftaki camiden hemen sonra sağa dönün, sonra ikinci sola girin. ileride ada tütün var.
  • emrak  (14.02.14 16:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.